Thursday, June 11, 2009

:: novels ::

novel...novel..novel.. aku start bace novel mase form 2 kalo x silap n novel pertama aku bace mgkn la JANGAN ADA BENCI. tp x igt la sape author die, yg aku igt novel die kaler biru2 air laut cmtuh la. tp novel tuh mmg bez n start dr situ la aku menjadi kaki novel. thanx la kepada pembekal novel utama mase sekolah dlu... azizi & rizal. eh dorg ni laki tau! laki ponbace novel..supplier lagi tuh. hehe.. tp start naik upper secondary aku ade la jgk bli2 sdri. mase matrik kurang sket bace sbb bz kn..mase kt uitm pon kurang..tp yg bez nye mase kt uitm, aku telah berjaya membeli novel yg saaangggaatttt aku ska iaitu OMBAK RINDU. aku igt lagi, bli dekat POPULAR BP Mall, batu pahat... dlu mase skola da bace tp pinjam la..ni da beso baru bli sdri pny. aku ska gile la novel tuh sbb die byk part2 romantik! hehehehe

tapi kalo nk di hitungkan, aku ase x terhitung la bape byk novel yg aku da bace! serius!! banyak.. yg pinjam lain cite, yg bli sdri lg... aku ase mgkn la nk dekat 100 buah jgk la sbb aku bukan kire pon!! hehehe. tp aku igt lg mase form 4 mmg HANTU novel la dgn geng2 aku tuh. sorg abs, switch!! hah naseb bek la x fail pekse!



my favourite!! bez gile x terkate!! haha.. OMBAK RINDU ni kalo x silap mase aku form 4 kot.. bez gile la sampai aku bli n bace blk novel ni. bace ulang kali pon aku x bosan. CINTA TIADA AKHIRNYA kesinambungan die.. kurang romantik dr OMBAK RINDU tp still bez. cume harga die lebih sket la sbb author die da bkk co. sdri utk jual buku2 die (kalo x silap la)



mekasih la odah ko bg aku pinjam novel ni. ko mmg bg aku emosi je bace novel ni.da la aku bace mase kt opis, berair mata aku. sedih weh...tp mmg bez!!




novel ni mmg bez!! sejak bace novel ni la aku mula ska kat laki yg berumur! haha xbleh blah. novel ni ade 3 series kalo x silap.. TAK SEINDAH MIMPI, TAK SEMANIS IMPIAN & TIADA LAGI MIMPI. marve!!





novel ni aku bli mase kt uitm.. ade karnival ape ntah x igt. aku men bli je sbb org yg jual tuh kate novel ni mmg bez n die ckp kalo aku ase x bez bleh pulang kat die n die pulang duit!! first time aku bace novel yg bercorak agak keagamaan.. bleh tahan la novel ni.

sabtu ni aku nk p cari novel lagi! yeyeh!! nk cari PILOT CAFE dgn sambungan cite UNTUK 3 HARI. ceh, PILOT CAFE tuh da bace dlu tp aku nk jugak!! ade aku kesah?? cak cak cak cak!! hehehe. ok thanx for reading. will update more next.

:: assalamualaikum ::

No comments: