Monday, June 29, 2009

:: tag dan tag ::

1 minit yang lalu, ape anda buat?
~reply komen kat facebook. komen utk post yg aku tulih pg td yg berbunyi "perlukah berkawan dgn kawan yg lupe kawan".ceh psiko sungguh la aku


1 jam yang lalu, ape anda buat?
-mase lunch hour tuh. p masjid utk solat zohor


1 hari yang lalu, apa anda buat?
- semalam?? dok kat umah je. chatting, tgk tv, makan, kemas umah, makan durian. bla2


1 jam lagi, apa anda akan buat?
- masih lagi akan berada di ofis, ber"chatting", usha blog org, tgk fotopages wedding photographer dan masak2. tuh yg akan membuatkan aku lapar.huhu


1 hari lagi, ape anda akan buat?
-keje dan keje dan keje. tp bile da sampai opis, xde keje. sigh. so, chatting, blogging n bla2


1 orang yang terakhir sms kamu?
-odah. aku inform die pasal ade sorg laki cina ni dtg ofis, one of our client yg bli factory. ooohhh so nsem. aku actually x ska lelaki yg putih2 or chinese look ni. tp td bukan ska pon, sbb die senyum kat aku n ahh... mak cair nok! hahahah

1 orang yang terakhir menelefon kamu?
-abg rizal. kawan di seremban,tny bila mau jumpa? bila mau dtg seremban? hahhaa..ntah bile la cik abg oii


1 mkanan yang baru dibeli?
- nasi lemak kat pasar borong. bukan dlm pasar borong k. kat tepi pasa borong ade byk makcik pakcik abg2 open table jual mcm2 n sedap2 plak tuh. memandangkan opis aku sebelah je dgn pasa borong, mmg aku akan mejual muka la tiap2 ari kat situ

1 barang yang baru hilang?
- baju kurung kaler purple, raya tahun lepas pny. waaa aku sgt suka baju tuh. mane ntah die menyorok.damn!


1 cerita yang baru ditonton?
- malam tadi tgk Mentor..tunjukkan ajar ku sipot! hehe..garang yerk adibah noor. x sangka. at last, kuar gak si thye tuh. sian die. balik kg jd koboi la ko thye..


1 hal yang terakhir digosipkan?
- ari2 bergosip. last ialah dgn odah pasal ade la sorg kawan aku tuh..huh maleh cite la


1 kata yang ingin diluahkan…?
- aku meluat dgn perangai kawan2 yg ...wtf! jgn lupe kawan bile ade pkwe or makwe k..kalo ko da putus baru nk dtg blk, mmg sah2 la ko akan menerima seutas makian dr aku dlu.


1 buku yang sudah dibaca?
- baru abis bace novel bicara hati last weeks kot. hehe. novel lain akan menyusul. tp mood membaca blom mari lagi seyh.....


1 penyakit yang sering datang?
-pening kepala!. since sekarang cuaca mmg panas, n aku plak keje dlm opis yg ade air-cond..so asik kuar masuk je, kepala mak da jd pening.......................

No comments: