Monday, July 6, 2009

tag n away to telok intan

1/ Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
>> money, off course la kan
>> my purse. yg menyimpan pelbagai "khazanah", dr yg penting, sampai ke yg remeh2
>> my purple sony
>> my lappy


2/ Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
>> FOOD !! off course la. hehe


3/ Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
>> insyaALLAH, kalo ade jodoh dan kawen nnt, mst la wat kat umah aku kan


4/ Berapa lama hubungan kamu berkekalan??
>> for 2 years. n after that, sume x thn lame sbb aku cepat boring dgn yg berperangai 'kebudak2an' ni


5/ Adakah anda dilamun cinta??
>> tidak sama sekali.


6/ Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
>> semalam. bukan restoran, warung actually at my mok teh's house at puchong, kg sri aman. makan soto nasi. marve!


7/ Namakan buku terakhir yang kamu beli
>> bicara hati by Damya Hanna


8/ Apakah nama penuh kamu??
>> NURFADZLIATUL AINI BT KAMARUDIN.. agak2 cukup x senafas kalo nk akad nikah nnt? hehehehe.. ada beranikah wahai lelaki2??


9/ Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
>> both.


10/ Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda
>> sape ek??? x tau la. tp kalau boleh la kan, aku nk jmp sorg guy ni, yg btol2 wat jantong aku berdegup kencang! wah!! mmg x bleh blah la aku! lalalaalala~~~


11/ Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu
>> odah ! i lap u....
>> jack the amazing photographer in town
>> fateha, lecturer-to-be
>> aniza, the hottest 'seksiteri" in Putrajaya
>> K.A.M.I a.k.a zai, ojah n bell
>> afiq + nanny + ayuuu + dieyla

...da lebih 8 pon kan....


12/ Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri?
>> semestinya tidak! mesin gak yg berjasa


13/ Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi
>> semua pulau2 yg ade kat malaysia, TERUTAMA Pulau Kapas, Pulau Redang & Pulau Perhentian
>> Bali
>> Karambunai
>> New Zealand


14/ Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu
>> u r my bez buddy!
>> kaki rewang bersama2 dgn aku
>> love shoot!
>> bila order air, minom x kn abis. hehehehe
>> i lap u poreber bebeh!!


15/ 8 perkara yang amat saya gilai
>> wedding photographer & their outputs
>> blogging
>> novel ~ love one~ off course la kan
>> fotopages memasak2. ohh i loike !
>> foods !! i love foods ! odah also. we belong together.. lalalalalala~~
>> make up ~ depends on my mood
>> snap2 ! click2 ! say cheese... =)
>> asian food channel .. food again... =P


16/ Pelukan atau ciuman?
>> i loved hugs
>> i liked kisses
~ so, i want both !


17/ 8 perkataan yang sering diucapkan
>> i lap u
>> heh??
>> dah tuh??
>> pegi la mampo$
>> yeke????
>> ok2
>> yeyeah !!
>> aku kan.....


18/ 8 buah buku yang paling baru dibaca
>> Bicara Hati ~ damya Hanna
>> untuk 3 Hari ~ ahadiat akasyah
>> ombak rindu ~ fauziah ashaari
>> fin662 portfolio management
>> permata yg Hilang =P
>> petua wanita E-book
>> pelabuhan kasih ~ x igt sape author die
>> setia menanti ~ fauziah ashaari



19/ 8 buah lagu yang saya boleh dengar berulang kali
>> rawan ~ azharina
>> because of you ~ kelly clarkosn
>> bertamu di kalbu ~ jaclyn victor
>> dendam terlerai ~ anessa (lagu lame ni)
>> unchained melody ~ version : garreth gates
>> i will be ~ Leona Lewis
>> sorry ~ buckcherry


20/ Tag 8 orang
>> jacko ( aku tau ko mmg maleh pny kan...)
>> kaklyn a.k.a katak ayu
>> dan sesiapa yg lalu lalang di sini

ok ! done with tag
aku baru blk dari telok intan semalam menghadiri majlis perkahwinan cousin aku. semalam, belah pmpn nye. ahad ni, baru umah cousin aku kt melaka gak. aku ade sangattttttttt byk pic. hehe. i have to choose yg mane nk upload kat blog. kat facebook, bleh upload byk2. sume pon xpe. kehkkehkeh..

insyaALLAH aku upload mlm ni. kalau xde aral la. kalo ade aral. sok lusa la heh. hehehe

blog masih dlm "pembikinan". sebarang kesulitan amat di kesali..

No comments: