Friday, July 3, 2009

aktiviti merasmikan duit gaji

td after antar adik aku yg laki tuh p tusyen, aku dgn adik last tuh p family store utk merasmikan duit gaji aku. biase la kan. aktiviti beli membeli. malas nk tulis panjang2, korg layan pic je lah k.




hasil aktiviti beli membeli. kos 70++ je. family store. seswai la utk aku yg gaji ciputet ni kan. tp sume ade. puas la beli2. org pon ramai. biase la, awal bulan....




buah kiwi baba pnya. baba makan ni coz doctor suggest kan. utk menambah iron. sape2 nak tambah iron, mkn kiwi.




ok aku da janji dgn adik2 aku nk masak spagetti utk dorg. lame gak la x msk ka. so since da gaji ni, tibai la. tp lupe nk bli buah tomato. tp xpe la sbb aku pon x tau nk msk bile ni. pilihan utama pasti lah PREGO ! since adik2 aku x mkn cendawan, so aku ganti kan cendawan dgn sosej. sob sob~~ aku ska cendawan..xpe. sebagai ganti, aku amik PREGO FRESH MUSHROOM..yum2




ok yg ni sampingan la kan. biase la. bile da masok family store, tgn tuh gatal je nk tarik mcm2 kan. sampai kan bubur instant pon nk di beli nya. yg ni adik la pny keje. layan je la dik...



utk diri sendiri, aku bli ni je. tp aku terlupa beli pencuci tutt. waaa~~ xpe nnt bli la. refill body wash pon lupe! aiseh...




balik dr family store, singgah bli roti john. wah sgt la sedap kan. dgn limpahan mayonis...paling femes kat area kg aku ni la. baru lg bukak kedai die dlm thn ni la. harga ppon mahal dr yg len. 3.90+ mayonis siap. kalo pasa mlm, + mayonis dlm 3.50 je kan. tp sgt2 la berbaloi ok




biase la kalo baba blk keje, ade je makanan yg die bwk blk kan. ari ni baba bwk blk kupang bakar bungkus yg amat lah sedap dan pedas! pedas nye mmg xbleh blah gak la. agak2 sape yg x thn pedas jgn mkn, or order yg kureng pedas. ni baba bli kat medan ikan bakar opis die.



ok la. ni je yg aku mampu nk update. huhu ( bleh ke update camtuh je??)
korg layan je la eh..sory penutup mmg cm haram sket ari ni coz kemengantukan yg sangat hebat telah melanda

bye folks!


:: assalamualaikum ::

No comments: