Wednesday, August 12, 2009

jawab tag lagi di lunch hour yg mulia

sambil menjamu jus jambu dan floss bun, aku akan dgn mulia dan rase teruja nk jwb tag oleh hanakimi tersyg ini

pasni leh tag lg yerk

sbb aku mmg ska jwb tag
sbb aku bosan so wajar korang men'tag' aku

so, here we go!
zassssssssss!!!!!!!!!!!!



1. Nak tau sangat nama singkatan korang, umo, dan dok mana....???
name singkatan aku ade 2
kalo dgn kawan2 n among family members, aku di panggil along
among chatters & bloggers, org panggil lya
so, mane2 pon acceptable
lalalalalalala~~~
umo aku ??
pade 5 oct ini, genaplah 22 tahun
sy muda lg
tp sy dah gatal nk berlaki
muahahahahahaha
sy tinggal ni melaka
exact location, Masjid Tanah
nak exact2 lagi, Pengkalan Balak
dekat dgn pantai
leh skodeng makhluk2 berdating tepi pantai
2. Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? Biasa kol berapa?? Lama tak?
mmg tiap2 ari aku bukak
actually, blog ni pon opis hour gak
muahahahaha
if aku kt opis, ia akan sentiasa on dr mula aku dtg smpi la aku nk blk kang
kalo kat umah plak
weekdays, depends on mood utk update la
weekend pon tgk mood
3. Bila dah on kat Blog.. apa yang korang buat ek???
first ~~ tgk blog followers dan yg aku follow
second ~~ bace berita
third ~~ tgk2 ade x komen2 baru atau followers baru
pas dah settle sume tuh baru aku leh meng'gebang' kat blog ngumpat2 @ blog mkn2 dan sewaktu dgn nye
4. Pernah tak sedang asyik melayan internet ni.. Korang telah abaikan sesuatu?
pernah!
sbb nk update blog, aku x tgk Nur Kasih last week
sbb aku baru nk serius menonton cite itu
tp bila dah dok depan lappy, aku lupe segalanya
muahahahahhaa
5. Macam mana korang masak maggie?
erk! ape ke soklan ni. msk meggi pon nk tau ke?
didih kan air, masok perencah, meggi, telor, sawi & daun sup + daun bawang
utk bau yg menawan kalbu
oh ye!
kadang2 nk bg berasap telinga, letak cili api
atau kadang2 buat style pelik2, mkn dgn serunding la, sambal bilis la ( mase stdy kat segamat slalu wat)
muahahahahaha
6. Hubby or wife korang tau tak korang ada blog ni? Pernah dia orang baca blog korang ni??
ni soklan leh kasi mrh! ggrrrrr!!!
aku lom kawen la!
pakwe pon x de
sob sob sob ~ ~ ~
Saya kasik tag ini kepada :
oh tiada specification utk sesiapa
sape2 yg tibe2 rase ketiak anda adalah gatal, silalah jwb

sekian

tatatatatatata~~

4 comments:

HanaKimi said...

Haha(^^)
Ketiak ku gatal lah!!
(leh tulun garuk..wakahkah)

Lya Colours said...

~~ hanakimi
meh nak garuk
pakai garpu
hikhikhikhik

kucingorengemok said...

macam mana korang masak maggi? apakah?? sah orang yg buat soalan ni yg tgh boring sbnrnya! haha

Lya Colours said...

~~ kog
btol la tuh
tny la yg susah2 sket
cmne nk wat lobster thermidor ke
baru la ternganga nk jwb
hahahhaa