Friday, September 4, 2009

puasa day 14 - review

puasa da patblas ari
da nk bace qunut mase terawih dah
tp mlm ni, genap 2 mlm x pegi
ape nk jadi ni hoiiiiiiiiiiiii

ari ni
balik2 keje je, teros landing atas katil
da la masuk umah x bg salam kan
gila cam org x larat
ngalahkan org keje kontrak yg berpuasa plak
pastuh mama x pasan aku blk
die cari2 la anaknye sorg ni
sbb kalo aku blk je keje mulot aku bising sket kan (da name kepoh)
sampai mama bebel "mane bazar pegi plak ari ni yg x balik2"
padahal aku terbongkang dlm bilik!!

ari ni x snap pic buka pon
sbb da name menggolekkan diri atas katil kan
org azan baru la terhegeh2 nk basuh muka
teros togok air !!!!!!!!!1
gila haus weyh
ko byg kan la
macam2 dugaan la ari ni
aku p bank
sebelah bank tuh ade auntie chinese jual buah2 potong yg sejuk tuh
hoh !! tension je okey lalu sebelah dia

ari ni mama masak kueytiow goreng
dan bubur cha cha (ala yg kaler2 tuh)


bubur cha cha yg stoned



sambal sotong !!!!!!!!!
tulong tulong terguda abis
sebab sotong tuh ade telor
yeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaa



workstation yg serabai abis
sekarang ini sedang berlappy sambil ngunyah munchy's wafer sticks


pagi td mase nk p keje, sy dah tamak2
pegi kedai surat khabar (tp mmg bukan tujuan nk bli surat khabar)
rembat 2 majalah feberet

so mari kita review !



~ ade byk resepi kuih raya weyh
~ ade byk fesyen2. hoh cantik2 lak tuh. tudung2 pon cantik2. rambang mata hoiiiii
~tips mekap untuk pagi raya. yg ni mmg mak suka noks !

aku beli sebab mesti la nmpk tok ti kan
bukan tok K itu. hohohohoho

tapi aku mmg feberet majalah kewanitaan lately
dulu2 kaki beli remaja
tetapi novel tetap di hati




yg ni wajib beli every week
aku ska bli ni. aku ska baca pengakuan duda
hehehe
dan part2 husband & wife (hehehehehehehe)

so yg bez di baca kali ni
~ isteri terjah suami di rumah urut
hoh! apekah?
so kepada suami2, pasti kan bawak isteri sekali ye bile nk p umah urut
hohohohohohoho

~7 amalan makanan kurangkan risiko kanser payudara
ini penyakit adelah yg agak di takuti oleh kaum wanita
so same2 lah kite mengambil langkah2 berjaga2

~anggapan tentang seks lelaki yang perlu di perbetulkan
aku ska bace part ni
untuk menambah pengetahuan (yela tuh! hahhahhaha)

~ dlm majalah ni, aku dah terpikat 1 produk sendayu tinggi
iaitu 2 way cake foundation SPF 20
hoh nak beliiiiii
bleh perasan diva pagi2 raya kan (werkkkk)

lagi satu tentang majalah ni, aku suka baca yg Pengakuan Duda. kadang2 bace, sedih weyh.
ade sekali tuh bace pasal bini die main laki lain belakang die, die ikot bini die senyap2.at last, die jmp bini die dgn laki lain. pastuh dia cite2 la. x igt. tp sedih la. aku ni da la mmg emosional kan, so harus la leleh2



xde keje kan
tibe2 nk letak pic ni
sape2 yg nk feeling baby2 pakai lah minyak yu yi cap limau

itu sahaja
iklan xde motif
sebelom aku mereng namblas kali ganda
baik aku p tido

tatataattaa


MySpace

11 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

br pose ke 14, da mcm buruh binaan yg pose..kl puasa ke 24 xtaw la cmne kan..mau blk ofice merangkak..hehehe

alvin si miskin bercherita.. said...

minyak cap yuyi pun terlibat dalam post kali nih...huhuhuhu...jgn lupa minyak cap kamben ijau...

armouris said...

info tentang kanser payudara kat sini - Pengesanan Awal Kanser Payudara

Lya Colours said...

~~xtion kamen
wah2 kemain eh
hahahhahaa
puasa ke doploh pat naik kapal terbang kot. hhuhuuh


~~alvin
minyak kamben tetap di hati
peace!

~armouris
thanx for the info

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

long ko je la kwain ngn dude tu..siap tgkap leleh..cit!!

Lya Colours said...

~~odah
hoi mulot kauuuu
jgn sampai aku spray dgn ridsect

alvin si miskin bercherita.. said...

ha ah..kau tawen jer dgn dude tu..dude?dude ngan duda tu sama kan??hahahahaha..kau ngan siti cam sama jer..duda pilihan hati ekkk..gedebushhhhhhh

c-idah said...

amboiii....
mata jek ke???

haaaa...akk nampak lya ngah ape...
ekekekeke....

minyak yu yi tu akk pun suka bau dia...
bau ala2 baby gitu..

amboi odah..
dalam mulut tu ada ape..makan gula2 eh.....hakakhakhak..

Lya Colours said...

~~alvin

ni lg sorg
nk bg aku kawen dgn duda ke??
x moooo

~~c-idah
die mkn chicken wings
hahaha

c-idah said...

lya lauk sotong tu memukau lah lya.......

adoi sedapnyeeee...

::AnEp:: said...

hmmm..sdp nyer...
sambal sotong...