Thursday, October 15, 2009

tolong weyh !!

tolong lah tolong la
aku nk guna template lain
aku da ikot arahan kat tutorial binawe ituh
skali kenapa widget2 blog roll aku hilang????????????????????

perlu kah aku bunuh org tuh???
okey aku akan lempang laju2 introducer tu
aku geram ni !!!!!!!!!!!
so, aku dah malas nk tuka2
aku cari je ape yg ade kat setting tuh
nk cari layout baru aku lagi berganda2 kemalasan

eh tolong la aku dah buhsan layout n template sedia ada
bile aku donlod n preview template yg aku suka, aku x nmpk follower!
aku x kesah yg len tuka tp tang followers hilang, mintak mahap la. teros terasa2 batu hempap dummmmmmmmmmmmm atas kepala.
so cm ne ni weyh!!

sape leh bagi aku tutorial yg x menyusahkan aku dan membuat blog aku jadi gundah gulana begini ???

tolong la!!!!!!!!!!!!!!!!!

tapi tibe2 aku rasa, " bagus gak putih je camni kan. xde la semak mata. suci gitew"

wah suci la sgt kan !! dah ari2 mencaruts bagai, adekah suci???
jeng jeng jeng
(saje sedapkan ati)

so korang rase, adekah patut begini or kasi layout cam dulu pny ?
MySpace

14 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

so pasni takda la gadis yang nampak pusat kat header kau tu...wakakakakakaka...

Abg Din said...

sabar...pas ni...decorate pelan2...abgdin okey aja..asalkan tak sakit mata...

Afzainizam said...

http://firestartingautomobil.blogspot.com/ salam dari kami

eeehhhh nampak suci mulus tulus bersih .... bebawak bersabo lah ye..... bagi aku elok cam dulu coz bagi aku orang kenal ko blog ko cam dulu-dulu... ok buat lah slow-slow... sakit ati beb mmg cam tu lah...tension lah klu ade masalah kat blog kita ni ye.... yup bagi aku blog aku ni adelah antara benda kesayangan aku gak

maiyah said...

mmg kena sabar bab tukar templates nih, mmg ilang suma widget, cam sy nasib baik follower tak ilang.. kat add gadget tu masih ada button follower kat situ :)

SITI RAUDAH HJ AHMAD said...

adoi apo la ko ni sengal long...pehal tak save template lme ko dlu...len kali wat bckup la sengal...ko ni aku yg bute it pun leh tau....eh ok what ni....putih jer...bg ko insap slet...hahahha

kucingorengemok said...

mencarut dalam kesucian... err, adalah nak imbangkan balik laa kiranya, hehe

Lya Colours said...

~~alvin
aku nk letak pic bgs ber tali rafia plak
huhuhu

Lya Colours said...

~~abg din
yeah putih okey kan
juz nice n simple

Lya Colours said...

~~afzainizam
oh serious me so tension yesterday
sgt2 tensi
rase nk hempuk pc kat dinding opis
tp kang takot kene pecat plak
huhu
ilurve my belog
huaaaaaaaaaaaaaaa

Lya Colours said...

~~maiyah
huhu tgh bersabo la ni kak maiyah
sob sob sob ~~~

Lya Colours said...

~~odah
ahhhhhhhhh aku x nk dgr ckp ko lagi
uwekkkkkkkkkk

ceraiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!=P

Lya Colours said...

~~kog
haha perlulah di imbangkan kedua2 nye kan

c-idah said...

ok lah lya...
sabau ok...
kasi tenang2...

ni dh cntek dh...
sungguh...

Lya Colours said...

~~c-idah
seb bek kak idah puji
sob sob ~~