Saturday, February 6, 2010

keseorangan..

weekend kali tidak "as usual"
if korang slalu baca blog, mesti da kenal la dgn si odah tuh kan
and if ada baca blog dia, mesti tau kenapa kah aku keseorangan ari ni

yela, dia da berhenti keje. keje sampai akhir nyawa co. tuh
sampai tutup co. tuh
actually aku keje related gak dgn dia sbb bos kitorang sama, cume dia ofis kontraktor, dan aku ofis developer. tempat lain2 tapi dekat je

so co. tuh da tutup, so dia quit la. and bila da quit, hari2 aku di YM adalah sunyi la. boring gila
mcm x ber'function' pon aku on YM tuh sbb odah da xde. xde la nak merempan bebel2 dari kol 8.30 pagi tuh sampai la kol 5 ptg

so can u imagine how boring I am !!

huhu nak gaduh2 pon da xde geng. lawan2 kebun kat farmville, memekak2 kat wall facebook, buat shoutout merempan, mengumpat artis2, gosip, news, mengumpat manager aku dgn dia, wahhhhhhhhhhhhhhhhh bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

so tadi kalo kebiasaan ari sabtu mmg akan merayap dgn dia. ni dia da xde, mak keseorangan la noks. hoh sunyi betol la. umah dia xde tenet. tuh yg susah sket dia nak on9. farmville dia pon aku yg bajak. skrg mesej2 and call je la. aku ni da la super pemalas nak sms ni. kredit aku 10 hengget bleh tahan 3 minggu beb. gila x berguna la nset tuh. ni dia da dok umah je, kene la rajin2 balik aktif ber'sms'

korang yg blogging2 dgn dia x payah risau la. dia sgt berjaya di umah, mengembangkan bontot dan pipi sbb tido 12jam sehari! nice

oh tadi aku ke Mydin Mall sbb nak beli barang2 dapur sket. dan aku keseorangan !!
tapi xpe la. mcm x biasa sorang2 kan. tapi tuh la, boring. biasa nek kete dgn dia memekak je masing2. ni senyap je kete. huhu. ooodaahhhhhhh




shopping pon sorang2. aku beli kasut. xde geng nak tnya kasut ni ok ke x. tny kat salesgirl, muka cam kimak je. aku rembat je la da agak2 selesa je kat kaki tuh. aku ni xde la jenis gila kasut ke ape. aku akan pakai 1 kasut tuh sampai da agak2 nak jahanam baru aku beli baru. aku x reti la nak beli2 kalo yg ada ni elok lagi. tapi sekali aku beli, aku akan beli yg elok la supaya tahan lama kan

after mem'shopping'kan barang dapur, aku p lunch kan Jonker Walk kopitiam tuh. ala depan2 Mydin je da nampak. so boring la. even sorang2 pon, aku amik masa stgh jam lebih jugak makan kat situ. yela, da nama sorg2, xde kawan borak, aku asek la tgk orang je. yg dtg dgn pakwe, laki bini yg agak season sket, budak2 kecik lari2 jatuh kat cashier, macam2 la. tapi paling ska tgk laki bini yg muda and ada anak kecik, wah gila sweet. kang mula la aku berangan =P



i had ice lemon tea



and curry mee

tiba2 xtau nak tulis ape. ok bye

__________________________________________________
sila tinggalkan komen2 anda. komen yg baik2 ye.yg mencaruts adelah di larang. =)
__________________________________________________

8 comments:

annadzirah said...

ahaha.
memang sunyi kalau keseorangan..
keluar sorang2 apatah lagi..
rasa mcam diperhatikan jek.
uh.
tp chill-ah.
(:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

wehhhhh sampai bab makan mee karry pas tu ko bye aje... tak habis citer pun....

Odahhhh... oh... Oooodahhh tengok kawan ko ni... apehal plak lya merajuk kut..

wahhh si odah bukak kilang baja tahi mata operasi 12 jam sehari...

aku kesian plak kat ko ni lya dah tak ade gurau senda sakat sampok kat si Odah tu..... mudah mudahan si odah tu dapat kojo lah kat tempat ko plak....

whitedaisy said...

hoho...sabar je la..

Insan Biasa said...

Sedap tuu.....

maiyah said...

mmg sunyi le.. mati kutu hee.. tp mungkin nnti jmpa odah baru heeee

Fahim 'n Alin said...

sabaq2

tp pkcik lapa, ble kua gamba2 food cmni

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku rasa elok kau lantik oTT kerja ngan kau..sbg pembantu peribadi kau...s kau ngan dia akan selalu berkepit...atau kau bole lantik oTT jadi amah peribadi kau...

ct odah said...

along aku btol2 terharu tp aku lg terharu tgk ko mkn mee kari sedap2 even aku tad kan...nasib ko tak tercekik..hahahha