Wednesday, March 17, 2010

saya tak tahu !!!

mengapakah minggu ini kerja bertimbun2 ???



okey aku tipu. xde lah bertimbun macam tuh kan. but serious shit, feeling rushing gila. mengapakah aku memperolehi manager yg sumpah buruk perangai mengalahkan ......



problem sekarang adalah manager yg bangsat. sume org kat ofis ni, hobi adalah memaki dia. dia mmg super sial. aku x pernah jumpa org teruk mcm tuh. even org gila pon baik, dia ni, aku xtau nak kategori ape. kategori binatang haram tuh pon ok gak. lagipon, tuh mmg makanan dia pon. muehehehe

eh x kuasa la nak cite hal opis ni. x penah abis pon. ape yg aku lakukan sekarang, searching for new and better job. kene start dgn sales kat bank pon xpe la. janji aku nak berambos cepat2 dari sini !!!


lebih kurang lagi 3 minggu je , one of best pren aku akan kawen. huh aku dgn odah mmg seronok gila ni. x sabar2 nak curi daun


amik berkat sket kan.

tema kawan2, purple. baju da siap ! mula2 aku rajin je nak cari org jahit manik. pastuh lama2 malas plak. pastuh pikir2 nk jahit batu sendiri. dah nama pemalas, jgn harap la bergerak nak jahit2 tuh.


nampak gaya macam x ramai je geng2 kitorang akan dtg wedding dia nnti. sbb masa tuh ramai yg nak exam la ape la. huh buhsan nye. tapi aku rasa, if aku dgn odah ada pon da cukup kot. ceah2 kasi sedap hati je kan

sebenarnya xde idea pon x update ape. tgk la ntah jadah haram ape la aku merempan ni.

wey korang maapkan lah aku

aku x tau nak tulis ape dah ni !!!!

__________________________________________________
sila tinggalkan komen2 anda. komen yg baik2 ye.yg mencaruts adelah di larang. =)
__________________________________________________

9 comments:

maiyah said...

kalo keje bertimbun camtu mmg karat kepala hotak ngeh ngeh

greenhall said...

aku tengok dah berpokopokok sireh korang telan, tapi tak kawenkawen lagi pun.. pe barang? heh!








aku dah penah keja bawah manager yang racist gila..

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

ko dan odah dah plan nak curi daun sirih.... tak pe rembat ngan sirih junjung tu sekali dengan pahar dia tau... baru lah bertambah2 berkatnya....

entry ko ni buat aku terkejut....
(1) gambor ko kat ofice ko tu kertas bertimbun menggunung
(2) gambo kobau tu.... cucok idung tu.... kat melakau banyak kobau ... besau-besau
(3) nanti aku nak buat report polis kehilangan sirih junjung pengantin.... angkara ko berdua... Ha...haa...haaaaa

makdara terdiva said...

toksah curi2 dek..kat umah akak berduyon2 pokok sirih..nak akak poskan x???
ngeh3x

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau kawin la ngan bos kau tu..pastu kompom kau tak byk keje..

si chantek! said...

muahaha.. dan muke ko! aritu ak nk jait kan ko jual maal! huh...

whitedaisy said...

bos lya mmg calon terbaik untk di buat suami..hehhehe

pakcik kordi said...

igt gbrielle td..kakakhh!!

ct odah said...

hoi2 jgn gtau org nk curik daun tuh..hehee