Monday, April 12, 2010

kepuasan hati


hah rasakan . ni mkn lunch tadi. rasa nak melalak kelaparan dari pagi. aku dgn colleague aku asek meratap tgk gmbr makanan je kat blog. kesudahannya, tghari td sama2 p tapau,mkn kat opis

omg sedap gila. i had asam pedas tetel dgn sup sayur. huooooo rasa nak menitik air mata (over gila). amik nasi half, aku tibai lauk2. da lamaaa x mkn asam pedas tetel. harus la kat umah x di benarkan lauk2 begini. so mari kita bedal di luarrrr

oh ye kan aku da ckp dulu, lama mane je bertahan diet konon2 aku tuh. x makan nasi ade la 2 bulan je kot. lepas tuh, byk attent wedding, mkn nasi minyak sokmo, rasakan punah ranah diet. hoh lantak la. janji aku happy ~ ~ end!

hoi korang !! aku xde sampai ari khamis tau !!!
aku pegi Pineng. so till then, tata ~ ~

sayamenulisnota : baru pas amik kete tukar tayar dgn rim. bleh x rim empat2 rosak. 3 bengkok sket, 1 bengkok kritikal. apakah?? terbang rm765. tapi xpe, bukan duit aku. kihkihkihkih

__________________________________________________
sila tinggalkan komen2 anda. komen yg baik2 ye.yg mencaruts adelah di larang. =)
__________________________________________________

13 comments:

Cik Mawar said...

huhuhuhu.. hamboi sakan makan yo
hik hik :D
po khabor cik lya.. lamo den dak masuk blog ekou :D
hik hik hik

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kau makan utk 12 hari ke??
ishkkk...
bukan ke kau on diet??

maiyah said...

amboii byk gak lauk tu.. ko buat akak rasa lapar lak.. meleleh

gi penang bercuti ke.. jln bebaik

makdara terdiva said...

pegi penang jln2 cari mkn @ jln2 cari pasal dek????? :)

y@n@ M!B said...

yeah makan mmg best..tu nikmat dunia yg paling indah..huhu~

Mimis said...

emm.. meleleh air liur I tgk hehe.. tadi I lunch makan nasi putih ayam paprik. Imagine harga cuma RM2.80 jer.. hehe

Afzainizam said...

Salam Takzim salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

wooo ko bedal lauk weehh best sangat lauk ko tu aku tengok nampak nasi aje yang sikit tapi lauk tu 3/4 dari tu ...

camno lah ko nak diet ni... tak yah lah.... selagi kita boleh merasai nikmat selagi tu lah kita bedal nanti kalau dah tak leh dah tak dapatkan makan tengok aje...

weeehhh lama nya ko gi penang... uhhh mcm ade ape-ape je ko tak sebut pun ko gi mana?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

perrrghh...sedapnye...abis ke x ni?

Fahim 'n Alin said...

halamak sodap nye

pakcik kordi said...

mkn jgn bersukat,,....mkn aJE!!yiihaarr!!

ct odah said...

eh ko brambus lame2 pun bgus...aman sket mlk ni..hahahaa

F U N F A B U L O S I T Y said...

woaaa-best lah drive dengan sport rim baruuu-huhu.
mesti gempakkk sehh ;D

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

kalau pi penang nanti ... kirim buah pala ngan pesambok ye....

bawak le bingkisan ceriter dari sana untuk tatapan kami semua