Saturday, April 3, 2010

my best friend wedding

hari yang di nanti2 kan, 3 April, my best friend, Aniza's wedding
first bestie yg menginjak ke alam perkahwinan
wish her and husband gud luck for new life and may GOD bless your wedding
sedih sebab rasa macam da kurang sorang. yela, dah ade tanggungjawab, jadi bini org, jgn harap la nak ber hu-ha lagi. sob sob sob ~ ~ ape2 pon still hope that our friendship will last forever =)

gambar adalah super duper byk. sebab combine skali gambar2 dgn cam odah, jadi lah berganda2.

sape2 nak tgk byk2 sila ke facebook gua.
~ wah tiba2 ber-gua2 plak kan. tibe2 rock plak

korang layan je la gambar melimpah ruah ni
agak2 aku rajin aku letak la caption



the dais


several hantarans from both side


the one i loikeee, make up set from Revlon. hoh ~ ~



kitorang ni datang lewat. so x sempat untuk nikah. sampai2 je baru pas nikah. huhuuhu



us with lovely couple




kitorang bengang ni asal lak ko yg kawen dulu !!!






dont leave me !!!!



perempuan gilo



korang ni bila nak kawen plak ni. boring aku tgk korang ni la




tolong lah pinang kami !!



saya syg odah =)



why me look so short meh




saya nak kawennnn ~ ~ ~




majlis persandingan ~ ~


berusung siap




wakil kami menepung tawar








pengantin penat dah haaa



after wedding, pegi melepaks pekena cendol dulu. haus gila dowh. panas melampau




i had cendol pulut. tapi lagi suka jagung. tapi xde. sob sob ~ ~




afterthat, lepaks pantai jap. oh ini session pempuan2 je. as usual la, mengayam ketupat sket. muehehehe


masa ni aku mmg da x bleh blahhh mengantok gila !!! aku rasa nak balik tido je. tp umah aku jalan kaki je dgn pantai ni. keh keh keh tp kene hantar makhluk2 ni balik dulu laaaa



kalo ikut hati, byk lagi gambar aku nak letak. tp aku da ngantok gila. sebelom kepala aku landing atas lappy ni baik gua blah dulu.

ceah cm x kene je aku nk guna gua2 ni. nk pakai tuan hamba lah. hihi


sebelom hamba mengundur diri, i found this very the i loike pics. huhuhu rasakan bahasa tunggang tonggeng



so purple. i loike !

__________________________________________________
sila tinggalkan komen2 anda. komen yg baik2 ye.yg mencaruts adelah di larang. =)
__________________________________________________

21 comments:

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

weyyhhhh...
kau kena cepat2 tawen nih..
kau kena masuk meminang laki kalau nak tawen cepat...jgn tunggu laki pinang kau..





besar handbag kau..

Eriqa said...

best kan kawen..hehe...

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Direnjis-renjis Dipilis
Ditepung tawar
Beras kunyit Ditabur
Disirami air mawar

Selamat menginjak alam perkahwinan pada mereka berdua....

warrrrggghhh ko dah rembat kesirih pengantin tu.Makan lah & habiskan satu pahar tu ade berkatnya.. tak lamalah tu ade leh orang minang ko ni...

annadzirah said...

nak kawen jugak.

calon xtau.


T_t

Insan Biasa said...

Selamat berbahagia ...

maiyah said...

slmt pengntin baru.. yg si dia.. dia.. dia si lya kaler ungu tu bila lagik hehe

pakcik kordi said...

bestnye berusung!

waks bile lg?

Fahim 'n Alin said...

mak aih berusung bagai..

smoge ko dipinang copek

Lya Colours said...

~ alvin
huhu aku xde hanbag dowh
aku kemiskinan nak beli handbag
ko nk sponsor x !!!

~ eriqa
haha mmg best
best berangan lol

~ afzainizam
aku x dpt rembat sirih la !! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

~ annadzirah
haha same la kite

~ insan biasa
terima kasih =)
wish utk saya ke kawan saya
hehe

~ maiyah
huaaaaaaaaaa kak jgn tny sensitippppp
haha

~ pakcik kordi
eh kite tgu aok pinang
hahaha

cik pingu said...

komen alvin xleh blha..haha..

lya, aku ade satu soalan.. *sambil angkat tangan*
ko bile nk kawen? ngehehehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

nt aku post buku katalog lelaki kt ko, ko pilih je yg mana ko bekenan..kaki panjang?ada jambang?botak tengah?umo stgh abad?suku abad?lepasan STPM?ckp je..sume ade.haha

ct odah said...

ko kawen cpt long...aku nk usung ko gne keranda plak..hahahha

Lya Colours said...

~ cik pingu
saba aku ade jwpn, sambil angkat hidong, " aku tgu ko kawen dulu !!"

~ kamen
hah aku berminat nk tgk katalog tuh
hehe
cepat2 post eden x soba ni
kehkehkeh

~ ct odah
babi kau odah
ko nk makan kaki ke tgn
pilih2

F U N F A B U L O S I T Y said...

wow-pelamin hebat! ;D

Wanie-san said...

best nye..ekekeke
nak kawen jgk!!hahaha

sophie said...

waaa,bestnyer dia bersanding siap diarak lagi!

Lya Colours said...

~ fun fabulosity
ko bile nak nek pelamin dex
hehe

~ wanie-san
kite pon nk kawen
calon xde la
huhu
tlg cari kan :D

~ sophie
siap di usung yg paling dramatik tuh
huhu

Afzainizam said...

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

yup ni adat minang ke siap usung pengantin ye.... uhhh bestnya macam anak raja plak rasanya

Lya Colours said...

~ afzainizam
haah minang2
kawan aku ni pny umah da nak ke negeri sembilan sane
tuh yg berusung2

greenhall said...

aku nak pinang ko dgn odah. boleh?

Cik Mawar said...

amboi.. ponoh manik kek baju odah tu ha.. huahuhauahuaa