Wednesday, May 19, 2010

berlawan-lawan

happy wednesday. bila dah sampai hari rabu, maka aku akan rasa cepat je hari2 nak ke hujung minggu. hehehe

hari ini adalah bosan. super bosan. biasa ada la jugak keje sket2. ini langsung xde la. menganga mengangkang je dari pagi. penat kangkang, ngumpat la apa la. ni colleague aku, siap boleh menangis2 sebab gaduh dgn pakwe la apa la. mcm2 kejadian btol.

ari ni asik main game je. ceah ari2 pon main game kan. tp ari ni kita build up restaurant dgn hotel. hehe biasa la kat mana lagi. mesti la kat facebook.



ini pet saya. Petville. nama dia Mariam. hahah cute kan. org len bagi nama moden2 la kan. pet aku tradisional okey. aku suka dia. comel sgt. suka melompat2. lari2. comelllllll.. kalo betol2 Mariam wujud kan best.hahaha matik lah alam maya gila aku. bulu mata dia paling mahal. hehehehe. oi sapa ade petville sila add akuuuu



cafe world. mmg bankrupt cafe aku. aku mmg blur la main cafe world ni. senang kata, malas kan senang. muehehehe lantak la. sapa2 yg bg hadiah mmg aku ignore je, sebab aku x reti main laaaaaaaaaaaaaa..



favvy, opkos la farmville kan. dulu aku pernah close akaun fb yg lama sebab farmville aku stuck. atau da mampos ke apa ntah. xleh main. terus buat akaun fb yg baru. hahaha mmg gila. ni pagi2 aku x menanam la. aku menanam petang. sbb takut x sempat tuai. biasa aku tanam petang, pagi esok dtg keje leh tuai. haha matiklah keje kerani tp dtg opis tuai tanaman

ari ni baru start main Hotel City. nama hotel aku Ritz Carlton. hahaha x menahan. tapi ape ke bangang kan game tuh, kejap2 bilik terbakar la apa la. matik la hotel aku five star tapi everyday ade kebakaran. lari customer. hahaha


finale af8 sabtu ni
aku mesti la sokong


hoi hoi hoiiiiiiiiiiiiiiiiiii *sila buat sengau2* hahahaha

tadi tgk kat portal af. current vote


click utk tgk besaaaaaaaaaa punya

yeahh hopefully shahir menang. wah mcm la kalo shahir menang aku dapat share duit ke apa kan. lantakkkk


kenapa tiba2 si maulana dapat lagu anak tupai?? adakah dia akan tukar jazz style ?? cannottttt !!

10 comments:

y@n@ M!B said...

men la pet society..tu je yg sy reti men..hohoho~ =p

SyuQ said...

mmg best klu x der keje

boley berjimba-jimba

time der keje, nak menangis sbb x menang tahan

cik pingu said...

best ke af?

dah lama x tengok

F U N F A B U L O S I T Y said...

sememangnya shahir yang akan menang utk af musim ke8 hingga musim ke-11!percayalah! hahaha ;D

maiyah said...

dah deactive pesbuk lama.. patut le send gift x reply2.. tp akak ni hati baik ekeke, camna pun ttp bg ko bosan dok receive gift tu ngeee

eh!.. akak slalu savedkan ko nyer dish kat cafe world tu tau heheh

[asam]pedas said...

alamak lya....kite peminat orang yang sane lah~

Afzainizam said...

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

wehhhh kalau semua orang mengaku makwe aku freee aje bengrap lah weehhh... macam hotel mania ko tu rizt carlton... harga cat kereta ko warna purple tu RM 1500.00 ke atas sikit... tak mahalkan... ko mmg minat warna purple apesal pompuan minat purple ye....

wehhh kerja-kerja dok main game face book je....aduhhhh mmg relex habis kerja ko ye,,,,

Roronoa Zoro said...

facebook gamer rupenyer.. hehe

aku main farmvillee sahaja.. best kot.. :D

miss nina said...

lya, vote tak utk shahir?
jgn lupa vote :)

pssst: rajin ko menternak segala haiwan comei2 ni...

Linglung said...

dulu gua main juga petville tu..tp skrg dah bosan