Sunday, May 23, 2010

champion

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:

Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti
pagi2 dah bukak youtube. haaaa sukaaaaaaa. ada la 5-6 kali aku dgr lagu ni je.

korang tunggu je lah ye aku tukar lagu kat music box tuh

oh dah tukar la !!! hihihihii

suka shahir menang. both songs dia pukul habis. tapi paling best lagu single dia lah kan. lagu biru mata hitamku pon best. perfomance dia best gilaaaaa

sedih tgk masa part dia menang. masa salam mak dia especially la. and masa dia nyanyi lagu pas jadi juara, oh sedapppp gila

pasni bleh tido sambil sumbat telinga dgn earfon dan layan shahir


4 comments:

Roronoa Zoro said...

aku xtau nak komen apa.. aku x minat af.. haha..

Rowena Chasez said...

ensem ke beliau??
ramai tol org minat shahir nie..
wena xtgk af..
huhuuu~

cik pingu said...

hahaha. nampaknya lya sudah kemaruk dgn shahir.

nanti aku nk tgk la, best sgt ke ni.

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sape shahir ni?hahahahaha.....die org kampar..tp dlm AF tulis org ipoh..kampar is kampar..not ipoh..huhu