Monday, May 10, 2010

di larang menjerit?? apakah

semalam pegi melepaskan hajat tekak
tau2 lah kan tekak aku ni macam2 kehajatan melanda
so, ke karoke jambans. nak ke karoke Jetty jauh. malas.
lalu ke jambans di melaka mall


bintang gemilang karoke jambans yg pemes. kat melaka mall ni, org pon x ramai. so melalak la puas2 ade org heran?


larangan yg lain aku x heran sgt. tapi apakah "jangan menjerit kuat" ??? x kan aku nak feeling zianab zain x leh jerit2 nyah? x feeling okey. belom aku transform jadi awie lagi. ingat aku patuh ke pada larangan ini ?? -NOT-



lagu wajib ! lagu wajib ! tapi x best sebab xde live version. ada live version mmg harus aku lupa diri


goyang muntut plisss


penat nyanyi weh. beli 10 lagu dapat free 3. melalak la puas2. lepas tuh penat, nak jalan pon malas. kete dah la jauh. cilakaks. lepas tuh pegi melaka sentral plak. nak lunch la beli dvd la. macam2 la adik aku. penat layan. dorang mmg tau aku baru gaji kan, main mengarah je. damn u people. gggrrrrrr.... xpe2 aku akak yg baik. muehehehe



makan nasi ayam dekat famosa chicken rice kot nama dia. alah dlm melaka sentral ada 1 je restoran nasi ayam. uhh sedap. very stone baby. kuah lada merah dia mmg pedas gila lah. tapi sedap. tuh yg harus tamak amik lebih2



bean sprout. macam mane ek boleh wujudnya stail makan nasi ayam dgn togeh?? aku pon xtau



meatball soup. okey lah not bad. sup ini lagi best dari sup yg makan dgn nasi ayam tuh. meatball tuh aku pon leh buat.eleleh yeke ???




haa kan da cakap pastuh beli dvd. banyak gila cite hindustan lama2. gila rambang mata. tapi sebab sabtu ari tuh kat tv3 kan tayang cite mann. pastuh aku x dapat tgk, harus lah jadi amukan pada diri sendiri. terus cari dvd. murah je 11.90. tapi sebab bajet da lari kan, shopping itu ini la, so beli 1 je. xpe gaji bulan depan aku akan siapkan peruntukan untuk beli dvd.

sekian. mata ngantok. sedang membilang minit nak balik umah !!!

oh ye !!


hey baby hey baby. hahahahahaha welkam back !!! start tgk diari balik ari ni. yeay yeay shahir best !!! pliz pliz pliz... kamu jangan nakal ye alvin. bluerkkkkkkkkkkkkkkkk

19 comments:

mysara said...

rasa lapar plak tgk nasi ayam tu....:p

y@n@ M!B said...

wah wah wah feminat hindustan..hoho..
sy tgk hindustan masa sekolah rendah je..skrg tgk gitu² je ^_^

Roronoa Zoro said...

oh kelakar.. dilarang menjerit?? haha

Insan Biasa said...

Karaoke !!!

makan 2

best !!!!!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

huh...
shahir tu..
macam gay la..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

huh...
shahir tu..
macam gay la..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

huh...
shahir tu..
macam gay la..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

huh...
shahir tu..
macam gay la..

cik pingu said...

waaah!

kuat betol melalak.

ko nak tips kurus org jepun?

g karaoke selalu, sbb boleh bakar banyak kalori. tp kena berdansa jugak la.

pastu jgn la makan lepas karaoke.. makan dulu, bru karok..

cuba lah..

*ni tips dri tv jepon..
*aku xjamin berkesan ke x..

sI tEDI said...

x pernah g karok. x pernah makan nasik ayam kat melaka sentral.
lama gaban x g melaka sentral

maiyah said...

meh nyanyi sket akak nak dgr.. heheh.. beli le set karokeyyy balun kat rmh.. tp x best kan x sama keseronokannya..

makdara terdiva said...

eh..kita sehati sejawa lah..
hakak pon layan karok last week kat d'curve..
x puas, balik kg smlm pon layan karok anak beranak kt umah..

paling x bleh blah..layan lagu Meet Uncle Husin smpai nak tercabut anak tekak...haha!

miss nina said...

shahir ye?
ko vote la lya.umah den takde aseteruk :)
hehehe ko minat dia ke , dia minat ko?

Dyna Yvonne said...

cik lya t kite g melalak same2 nk x???hehehhe...saye nk bwk lagu jinbara...heheh ^_*

ApekxHensem™ said...

ini amoi manyak suka kalaoke..kekeke

ct odah said...

hoi kate g spital...sampai ati ko mndue kan aku..huwaaa

besk0t said...

cm bes je nsi ayam tu..
lapau tgk..huhu...
nk ckit...~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wah...lagu opera hidup..cayalah!!!

hehe..

aku ske bile stiap kali entry kau mst ada pasal makan2..hehehe....sntiasa wat aku smgt utk tambah BMI aku.haha

:: hayati :: said...

jemput la ke sini....kot2 tersangkut...hehe

http://babygown.blogspot.com/