Tuesday, June 8, 2010

awal bulan

makanan awal bulan
untuk lunch hari ini
baru gaji lebih kurang 10 hari





tomyam sedap gila !!!!!
ada kedai baru bukak kat bangunan sebelah office
so all colleague and I pergi la try test cuba
sume beli tomyam and nasi goreng (masing2 nasi goreng lain2)
thumbs up !!

tunggu hujang bulan aku post makanan ape plak
ni awal bulan bleh lah kan nk makan mcm ni
tgu hujung bulan sket !
makan roti 50sen beli kat mamak je weyh!
xpe. bersyukur dgn apa yg ada

ceah2
dah hujung bulan baru nk bersyukur
dasar (*&&^%

apa marah diri sendiri ni !!
not nice ya

oh ye
tadi aku call JTK
Jabatan Tenaga Kerja Melaka
nak tny password dan id aku untuk jobs malaysia
sbb aku mmg x ingat langsung id aku dgn password
sekali yg angkat fon tuh perempuan gila kot
"awak tunggu kejap la!! saya sambungkan"

fuck u....

later on,

"engaged call la. awak ambil nombor ni bla2"

see.
aku mmg x suka deal dgn orang jabatan2 ni
aku mmg da byk kali kene
dulu aku dah gaduh sekali
sebab, no manners orang kan
amik la kene dgn aku sekali

saya nak pesan, keje tuh biar ikhlas ye
dah keje angkat fon, angkat je la
jgn nak marah2 / cakap kasar2 dgn org yg call ni
jangan2 orang yang call tuh boss ko ke saja nak test kan
masa tuh, hah mampos la

sory la
aku mmg macam ni
kenyang2 je nak merempan x tentu hala
bluerkkkk

16 comments:

sI tEDI said...

ha h aha ha

berkenyang2an di awal bulan.
berlapar2an di hujung bulan.

eh! opis kat mana? nak dtg. nak minta belanja awal bulan depan. ekekekeke

SyuQ said...

wah sedapnya tomyam n nasi goreng...

yg penting pandai berjimat cermat. barulah blh makan sedap sentiasa.

alhamdulillah takat ni bila da merasa pegang duit sendiri, blum pernah saya kelaparan sebab tak cukup duit nak makan. kalau makan roti, megi n biskut tu bknlah sebab x der duit. tapi gatal nak berdiet sbb perut da membuyut :-)

Dyna Yvonne said...

wa pon ade pglmn mnyakitkan bile call org mcm tuh...
dem!!!


neway tomyam tuh mcm cedap..
ahahah..
mintak cikit~

^_*

mysara said...

ntah2 ujung bulan sok meggie kot...hehe

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry lya aku lama tak balas entry ko ni

First aku nak ucapkan Selamat ulang taun Birtday kat izzudin 17th tu and nampak baba agak kurus ye... syukur dia nampak sihat ye tengah dok duduk santaikan..

kedua baru citer ko... ni ko kalau bab makan memang syok .. ko boleh jadi pengacara jalan-jalan cari makan lah... makan-makan hah hambik ko 50 sen punya roti mamak akhir bulan tau...

Rowena Chasez said...

lame dh xmkn tom yam..
nyum nyum nyum...
wena pon selalu jgak kne dgn org cmnie..
huhuuu..
kdg2 rsa mcm kite lak yg lebih sopan dri dorg..
supposedly dorg yg patut jge manners..
sbb kje dorang kn...
huhuuu~

pakcik kordi said...

sedap lg sup ekor kg koi ah!hahha....

kucingorengemok said...

kalau kenyang rasa nak marah, time lapar macam mana ek gaknya? hehe... jangan marah :)

hellioz said...

cam fuck je attitude
sigh~

senduk je orang camtu
gyahahaahahaah<---siyal gelak

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cilaka org tu..

aku tringat masa kene mrh2 time kje astro dl..jd CSO mmg stress

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cilaka org tu..

aku tringat masa kene mrh2 time kje astro dl..jd CSO mmg stress

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cilaka org tu..

aku tringat masa kene mrh2 time kje astro dl..jd CSO mmg stress

ct odah said...

wah bkn men....bilo dt melambak...mcm2 ko order...bilo tado...bsing2 kat aku....ni yg nk kono sumpah kedur seribu kat tet ni..hahaha

y@n@ M!B said...

eeii sy pn xske sgt org cemtu..klu rasa xleh nk kwl emosi bek jgn keje situ kan..jd cleaner jek..

klu sy jmpe org cemtu pun mmg gado je..xde adab sungguh...*oke emo tiba²*

makdara terdiva said...

x suka berurusan dgn gomen..
menyakitkan hati..
dats y la i x keje dgn gomen..huhu!

NiZaM Limited said...

haha..btol la org ckp bila kenyang perut senang hati..dgn senang hatinya merapan bila perut dah full. =p

mmg btol ape lya kate tu..payah nk urusan kol2 ni..jobs malaysia tu kalo dah lupa pasword nak buat baru pon tak bleh kan?

pasal no IC kita yg dah didaftarkan tu xdpt nk guna lagi. skali. hmm..