Tuesday, June 29, 2010

full moon - akhir bulan

gila rajin hari ni. so update lagi

one of colleague aku yg baru deliver baby datang office. sebab baby dia dah cukup 1 month. so chinese dia mcm ada sambutan lah di panggil Full Moon, kira baby dia dah umur sebulan lah. so diorang ada sembahyang2 lah. and diorang akan bagi2 lah cake. tapi cake yg dia bagi2 ni dia x buat sembahyang la. kek lain. kalo yang buat sembahyang mana bleh makannnn





cute gila hoih box dia. sorang dapat sekotak. harus lah bahagia kan. kalo kene share2 xde la aku nak buat entry ni. hahaha gila buruk perangai



dapat telur kaler merah 4 bijik. kira macam untuk ong la kot. ntah. aku tny amoi ni, bleh makan x. dia kata bleh je sbb bukan buat sembahyang punya



fruit tart !! sedapp nye.



saje bagi kau keliur wahai RAUDAHHHH =D



ngaaaa siap pose okey. melampau betol. ni time lunch hour semua berambus tinggal aku sorang





haa dah rasa 1. mmg sedap. belen bawak balik umah. even aku tau ends up aku je yg makan sebab mana ade org lain makan tart kat umah tuh. ngeeee ~ ~


korang ingat lagi x awal bulan aku ada post entry ini
haha entry awal bulan makan pon sedap kan

mari kita tgk juadah lunch akhir bulan sebelum tibanya gaji hari khamis ini. taarrrraaaaaaaa



haha sedih gila muka orang x gaji lagi ni. makan apa tuh nokkkkk



muahahah makan muffin je ke nok??? xpe lah rezeki. tgk rezeki lebih hujung bulan orang hantar tart. tgk besok sape plak baik hati esok nak blanje kan. hikhikhik

sapa2 murah hati nak banje aku sementara aku belom gaji ni sila dail 13000170006830089874

23 comments:

y@n@ M!B said...

tart tu mcm boleh wat stok seminggu jek..ngee~

fadan la leh posing, tggl sorg kt opis..ahaha~ =p

Dyna Yvonne said...

hehe...oke lah tu...
mari minum susu...kompem xlapa lg..heheh..
diet2...

makdara terdiva said...

alolololo..ciannye die..takpe..kita diet same2..tp diet time tengah bulan smpai ujung bulan jer..
awal bulan mkn besar...muahahaha

sahromnasrudin said...

wah..maw terliuq nie :-)

DuniakuAbstrak said...

bleh btambah lemak2 d bdn ari2 mkn mcm tuh..haha..mmm nmpak lazat..erk lapar (--")

n@D3iR@H said...

mak ai..akk dah la tgh ngidam nk mkn cheese tart..terkeliuq tgk gambo tuh..sedap nyer.....mner nk dpt ek??

Lya Colours said...

~ y@n@ M!B
seminggu apa. silap2 balik ni letak dlm fridge, terus lupa nak makan
jadi stok berbulan2 la jwb nye. hahahaa

~ Dyna Yvonne
saya nak susu HL =D

~ makdara terdiva
yes awal bulan hentam pizza!!! ahahha

~ sahromnasrudin
ia adalah sedappss

~ DuniakuAbstrak
biasa la lemak bertambah, bertambah kemalasan. haha

~ n@D3iR@H
yg ni x tau la dia beli katne
saya cadangkan beli tart kat itali bakery melaka raya kak!! sedapppp
portugis egg tart, blueberry cheese tart dia sumpah sedappp

Rowena Chasez said...

wahhhhhh...
sedap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nak nak nak...
:)

ct odah said...

agak cilakak la..tertelan klip kertas aku...hahahahha...tp takpe.. bos aku dah blnje secret td...bos ko kedekut...hahahahhahahh

Lya Colours said...

~ Rowena Chasez
nak meh sini sy bg 2 ketol cukup?
hihi

~ ct odah
hahah bos aku kedekut tapi staff2 lain baik
semalam aber banje lunch tau
wakakaka

DrSinga said...

kalau tiap2 bulan 'full moon' pun hokayyyy....
espeselly hujung2 bulannnn....
.
pssst... ingatkan ko kiss telur merah tu...jadik lipstikk...

cik pingu said...

tibe2 rasa nk g wat tat. ko la ni lya. iskk

Farid MOFASAD said...

pppprrrrruuuuuttttt

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

yummmii..... sedapnyaaaa

hellioz said...

arghhh

fruit tart tu tempting siyal!
gyahahahahah~

edda(",) said...

sedapnye........ ader buah lagi tuh.. nak!! nak!!

Lya Colours said...

~ dr. singa
kalo tiap2 full moon, lemak pon full nanti. haha

~ cik pingu
pandai ko wat tart. aku x reti dowh. beli je

~ Farid MOFASAD
pretttttttt

~ Bulan Di Langit Osaka Biru
sedap. tambah lemak. huhuhu

~ hellioz
lagi tempting kalo dpt bedal cheese tart. arghhhh

~ edda(",)
haah heaven gila masa dpt gigit tang peach tuh. hoihh

pakcik kordi said...

woi tatrt sedap!!!!

Lya Colours said...

~ pakcik kordi
emang sedapp loh!

Mawar_berduri said...

love tart ...hihi
seb baik makan muffin..kalau makan biskut kering mau lagi masam muke tu ...hihihi

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

fruit tart tu wat aku jd lapar balik......

maiyah said...

lama x mkn tart, bila ko nk blnje akak nih..

fndrocka said...

meh aku belanja makan kat rumah aku..ada bihun lebih ni.sudi?