Tuesday, June 29, 2010

maafkan atas kealpaan

ni rasa nak hempuk diri sendiri laju2 dengan bantal busuk
huh x boleh
kang pecah bantal busuk aku, mau x leh tido 2 tahon

sila marah saya cik dyna yvonne
saya mungkin tertelan semut yang byk lalu terlupa anda telah tag saya pada entry ini
sila cubit saya kuat2 !!!!!

uuwwwaaaaaaaaaaaaaa
ok saya jawab sekarang =)

1. 3 nama samaran kamu:
byk nye sampai 3. lebih pon xpe kot. uhuk uhuk.
~ all family members and friends panggil saya ALONG.
~ among chatters and bloggers dan sume member maya panggil LYA. gila gedik !
~ officemates panggil AINI. gila sopan !

2. 5 tarikh penting dlm idop kamu:
~ 5 October 1987 - birthday gua. sila reminder dlm handset masing2 !!!
~ 12 March 1959 - birthday baba
~ 9 January 1962 - birthday mama
~ 5 october 2011 - tarikh aku tunang ! (sila percaya aku x tipu =P )
~ 5 october 2012 - tarikh aku kawen !!! tolong percaya !!!

3. 5 perkara yg bt kamu gembira:
~ tgk baba saya sihat dan ceria
~ bila mama saya gelak sampai kuar air mata
~ bila gaji. hua hua hua hua
~ dapat menghabiskan sesebuah novel dan ending dia masyuk !
~ dapat makan sedap2. (makan je la kerja kau !!)

4. 5 tempat percutian idaman kamu:
~ Pulau Bali. serius aku sgt mengidamkan ke sana okey ~ Pulau Karambunai. sangat cantek !! ~ Pulau Sipadan. tempat bulan madu. wahahaha ~ Pulau Perhentian ~ Pulau Redang kesimpulan : SAYA SUKA PULAU !!!!!

5. 5 sebab kamu jwb tag ni:
~ menghargai kawan saya Cik Dyna Yvonne
~ awal2 pagi kat office ni x busy lagi, kang dah busy x menyempat hoih
~ sebab tag mengenyangkan. hoh yeke???
~ sebab kalo saya x jawab, nampak sgt aku pemalas. huhuhu
~ sebab suka hati saya la nak jawab. bleh? haha

7. 5 org yg nak di tag:
~ Raudah Odd
~ mak buyung Kak Idah - (dah sarat tunggu hari pon kene tag. haha)
~ blogger baru Kak Nad - dia senior aku kat sekolah !!
~ Cik Mawar yang dah hilang beberapa kilogram selepas bertunang !
~ ntah. 4 dah la kot. yg ke-5 x tau la sape

ok sila la buat ye. rajin2 kan diri. jgn malas macam aku. dah tertunda bape ari baru igt. huhuhu

aku x tau lah kenapa la cik dyna yvonne ni baik sgt. dah bg tag, tiba2 ari ni bukak blog dia ade award plak. nak menitis air mata keterharuan ni!! ok lakunan. huhu

tapi kene jawab temuramah dulu


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
1) dia tua setahun dari saya. umur di rahsiakan. ececeah lempang plizz
2) ada 1 benda saya kagum dgn dia. tapi x payah la bgtau. cukup lah aku tau. tapi aku x pasti cik dyna tau ke x. hahaha
3) sedang menuntut di sebuah universiti di utara malaysia dan pernah menuntut di kolej matrikulasi yg sama tapi lain batch !
4) semalam dia pergi sauna x ajak aku !
5) sedang diet. aku pon tapi diet dah lama punah. lantakkksss. huhu


Jot down 10 interesting facts about yourself or your hobbies
1) novel maniac
2) kaki music
3) gila game kat facebook
4) tido awal. kol 10.30pm dah terbang sampai ke zimbabwe
5) x suka update status kat facebook
6) x kreatif bila edit gambar. sumpah buruk macam sesumpah
7) setiap hari isnin sgt buhsan bg aku.
8) nak cari suami. nak kawen. x nak keje !!! ( ini fakta bukan auta!!)
9) gila chatting. xde la gila sgt. ikot mood ~
10) suka makan tomyam. (makan wajib mention di sini. see the kaki la!!)

Picks your 10 most deserving recipients and describe them
omg susah gila nak pick2 orang ni. okey la. sape rasa dia cantik dan kacak sila lah buat !!!!!!


ok ni award dia. cute okey

terima kasih cik dyna. sayang kamooo


~ tintu kat mint jugak. dah lama x chat dgn dia

9 comments:

Farid MOFASAD said...

wuku wuku eh eh

Lya Colours said...

~ Farid MOFASAD
salah la! wuku wuku ah ah

makdara terdiva said...

wo aini.. :)

Mawar_berduri said...

AINI - nampak cam baik skali...tapi lya pun sopan juga

Dyna Yvonne said...

cik lya kagum ngn sy????
apekah???
cite plzzz...hehehe...

anyway tentiu wat tag n amek award sy neh...

syg kamu jugak...
ngee~

^_*

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hye aini..hahahaha...

ct odah said...

oii asal bfday aku takdo...ni yg nk kno bom ni....aku kne take note trkh kawin ko ni...aku nk g bulan madu time tu...hahahhaha

Rowena Chasez said...

wena xbuat lgi tag nie..
huhuuu~

miss nina said...

Lya, jum pergi bercuti2 di Pulau dekat Mersing :P