Thursday, June 24, 2010

memoritas

i feel so sleepy
kepala adelah pening2
semalam byk kene hujan
feel like ade batu besarrrrrrrrr atas kepala
rasa nak tido je
bangsa kuat tido betol

malas nak cerita byk
sebab no mood
nak letak pic lama2
kat office kan ade scanner
tunggu la nanti aku bawak album lama aku kasik scan
ni aku scan siket je
kita kene lah guna kan service yg di sedia kan.x gitew??
hahahaha
ari tuh siap print macam2 keperluan adik aku nak masuk u
siap bawak dokumen2 dia dtg ofis nak fotostat
ellelehhh aku tau org lain pon buat camtuh kan
muehehehe
tiba2 tuduh org len

so let the pic story
kalo rajin aku caption sket2


pak pak kebung kebung kebung kebung
mama and baba gua
nsem x baba gua. hahahah dulu gemok skrg kurus lorrr
skrg turn anak2 pulak membesarrrrrrrrrr
aku x tau tarikh parent aku kawen bila. gila hina ni. mak aku tau mampos kene lempangggssss



warghhhh sape ni? sape ni?
eceah buat tny byk2 kali mmg x sedar diri la namanya kan. itu aku ye. gigi ade 4 batanggg
aku yang first


perempuann gilakksss. amoy
amoy skrg kat mesir. so no more amoy la ye. turn tuh minah arabss
ini nombor 2



ini minah next week akan di hantar ke terengganu, study! semalam medical check-up, doc cakap dia kene jangkitan pada pangkal bulu roma?? huh ape jenis tuh. kulit dia mmg mengada2 sket. ari tuh makan daging terus merah2 kulit. rasakan. lagi mau makan daging
yg nombor 3


nombor 4
only boboy in the family. boboy?? cam geli jerk. hahaha. baba kan suka panggil dia boboy. masa dia sekolah rendah, baba suka buat2 mcm nak timang dia. hahahaha macam2


the bongsu in the family
kecik2 da dpt dok hotel. aku kecik2 main celah buluh je. xpe fair je kan. sama2 dapat. wakakakaka

--------------------------------------------------------------------------------------------


hye... nama saya nurfadzliatul aini. sape2 nak berkenalan sila tinggalkan nombor telepon anda dia shoutbox. wakaakkaka




omg bulatnya muka saya


saya ada kete ijauuu. awak xdeeee


eee sopannya saya. itu dulu. skrg perangai mengalahkan langsuir



makan kepsi tepi giraffe. zoo kl kot


waahhh gila style. hahahhaa. apehal perempuan sebelah tuh mcm cacat jerk gayanya



with all cousin masa raya kat Asahan. skrg sume dah besar2. yang pakai gown merah kat tgh tuh, anak dah nak msk 2 ok. aku je x bergerak2. balik2 anak tekak, anak mata, anak ikan. oopssss !! terlebih sudahh


tiba2 mengalamai masalah buat penutup. ok tata
serius macam haremmmmm

17 comments:

y@n@ M!B said...

wah nk upload satu album eh..xletih ke nk scan nnt..huhu~ =p

sI tEDI said...

x de scan gambar lama2 :(

sahromnasrudin said...

wah..comelnya dya masa kecik2 dolu...huhuhuhuh..gambar kelas takde ke??? :-)

maiyah said...

hehe.. cumel ko..

Irine Nadia MaRceLLo said...

dulu kalo nak amik gmbr mesti nak belakang pasulah..depan pasu bungalah..heheh:P kan kan? ;)

makdara terdiva said...

alolololo..comellnye dieeer..rase nak gigit2 jer pipi tu...

tang scanner tu akak setuju sangat..haha!

Rowena Chasez said...

ololoooo..
comell...
ehhh2..
irine dtg cnie..wahhhh!!!

pakcik kordi said...

hullamaks!

seronok tgk gmbor lama2 beb!

Dyna Yvonne said...

wawawa...
saye xde scanner nk scan gmbo lme2..
ehehhe...

kamu chumill lah cik lya~

^_*

cik pingu said...

pergh.. gila comel ko mase kecik..

dah meningkat dewasa lagi cun!

:)

wei, siyes sgt stylo zaman kecik2 dulu2 kan.

adik2 ko comel gak!

n@D3iR@H said...

hahahhaa..siyes mmg xbyk berubah..hahhaa....cute2...

alvin takda rumah harga 8juta said...

bapak kau kawin malam2 ke??



aku suka tgk kau bergambar ngan pasu tu..

alamak..

ada polis dtg umah aku la..

cau...

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

nostalgia beb... gambo ko ade gigi 4 batang so sweet.. ko selagi barang kat pejabat tu ko gunakan habis cehhhh... habis le harta pejabat jadi hak milik ko ye...

heee..heee.... gilak-gilak gelak sakan menengok gambo ni semua

miss nina said...

sweet je kamu Lya
~kanak2..zaman yg indah

c-idah said...

hadoiiii...
tomei2nye diaaaaaa...
gebuszzzz gitu!

ct odah said...

wahahahahhahhaa...tak blh nk coment ape tgk gmba2 ko....hahahahhahahahahahah

hellioz said...

Bertukar!!!!!!

gyahahaahahaahah~