Sunday, June 6, 2010

small celebaration, which is actually BELATED

semalam celebrate birthday adik bujang nan seorang itu
actually birthday dia last 17may
tapi masa tuh kan my so handsome daddy kat hospital
so dah janji tunggu baba balik umah, baru celebrate
so rasakan, belated bape hari ntah
malas nak kira









santapan. kepsi dan cucur udang alor gajah. biasa lah. kepsi je lah kan. nak makan mcd kene p bandar. x kuasa haku


tangan baba menggapai2 cucur udang


uiksss. yum2


me daddy


after celebration, pergi tgk new baby born !!!


hello baby amar hakimi. i'm ur aunty. come2 to me. huahuahuahua macam dia paham




huahuahua kejap je dah kene amik. mula2 takut lor nak dukung sebab dia kecik lagi. takut lembik2 lagi kan. abis mak dia memekak je suoh dukung la apa la. dah la kene amik sendiri dari katil, huaaa takut. nasib bek lepas. so makna nya dah boleh kawen lah kan? kan ? kan ?
seems like baby amar so happy landing on my *&^%$. hahahaha



dah2 penat dukung. berat ok. lahir2 3.8kg. so operation la. baby besar. ni aku dukung 15 minit kot, lenguh2 lengan. hush nak letak dia balik kat katil lagi aku takut. kang terlepas ke salah letak ke apa ke mampos aku. nasib bek lulus. hahaha.. aiseh why baby so cute heh. geram2. rasa nak gigit2 je


baby's hand and hulk's hand. huhuhu


tiba2 xde mood nak tulis
nak type entry ni pon rasa mcm sengsara
huhuhuhu

letih la. i really need 24hours to sleep !!!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....................................

no mood :(

12 comments:

cik pingu said...

hepi besday bro..

wei, ko dah boleh kawen tu, da lulus semua. jgn lupe jemput aku nanti ye!

maiyah said...

epi belated befdei.. biar late2 pun jnji ttp ada yg hingat heheh

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hepi besady utk beliau..
dady kau sgt nampak otai..

Dyna Yvonne said...

wah2..
mari praktis memegang baby~
^_*

epy belated bday pd sweet 17 bday boi~
^_*

Lya Colours said...

~ cik pingu
woi aku kawen ko kene balik
x kira la ko ada kat jepon ke korea ke
haha

~ maiyah
hehe yela kak
x celebrate kang majuk

~ alvin
yess baba aku otai
nak salam x??
huhu

~ dyna yvonne
praktis la hoh
amik berkat sket
hahaha

mahira oya said...

selamat berisitirehat ya lya..
letih kan

Roronoa Zoro said...

oo.. besday bro ko rupenyer.. hehe hepi besday ah kalo gitu..

anyway, jarang2 pegang baby ker? aku dah lenguh dah pegang adik2 aku.. haha :D

ct odah said...

sampai nya ati mu puteri buluh lemag...mkn kek tak anta pun umah den...sian kawad kepunan..hahah

y@n@ M!B said...

uu meriahnye besday party tuh..mengancam aww~ (the food i mean) =p

Mawar_berduri said...

wah....makan sedap ye ...happy belated birthday to birthday boy ~

Lya Colours said...

~ mahira oya
letih lorrr

~ roronoa zoro
yelah dah lama x pegang baby
nak tunggu baby sdri ntah zaman bila
uhuhuhu

~ ct odah
ahhhh !!! ko buat cookies pon x anta umah den. bluerkkk

~ y@n@ M!B
makan mmg best. pastu sendri komplen badan x turun2. huhhhh

~ Mawar_berduri
yess sedappp/ hihi

NiZaM Limited said...

wahhh..dapat makan kek ngn kepsi..sedapnye. tak sabar2 nak besday. nk mkn kek gak. hehe..

baby tu mmg comey lorrr..geramnye tgk.nk cubit2 pipi dia. nak pinjam sehari bleh? ngehh..