Friday, July 30, 2010

habbatus sauda. anyone??? ~ edited with price

salam hari jumaat eberibadi
semoga jumaat hari ni, kaum2 adam x ponteng pegi solat jumaat
semoga kaum2 hawa peroleh yang baik2 di penghulu segala hari ini
ehem2 kau buang tebiat ke ape ni dek non??


semalam cuti bukan p dating ye
tak kan cuti semata2 nak dating
tak koserrrr aku
pegi amik adik aku kat airport ler...

just nak bgtau, yg tiba2 aku nk buat entry ala2 bazar online plak
haha bazar la sgt kan

adik aku bawak balik ni. dia jual la. so ala2 aku promote terus kat sini
mana tau dapat komisyen kan. leh beli kasut baru. ehek ehek ehek



BARAKA... atau well known as Habbatus Sauda
kira ni macam supplement la. dah di jadikan dalam bentuk pil




so ia adalah begini ye tuan2 dan puan2








rasa2nya sume orang tau kot khasiat habbatus sauda ni kan
even dlm Quran sendiri pon ade mention


so if berminat, contact me via email liya366@yahoo.com
harga dan penghantaran akan diberitahu sekiranya anda berminat

warghhh poyo gila !!
aku x reti la nak promote2 ni....


harga adalah rm10 sahaja. siap x nak bgtau kan padahal 10 hengget. haha lempang aku plizz


lets klik !!

16 comments:

SZ said...

meniaga pulak.
wow.
adeq ko dah balik ke?
best gila!!
jelesnya!

sahromnasrudin said...

salam...kire brp harga nie???

Rowena Chasez said...

waaa...
dh jual ubat lak skrg ye...
hehehee~

iqbalsyarie said...

Wah..nape tak bgtaw terus pasal harga?boleh kot saya nak pikir2 dulu...student,biasa la tight budget kan..huhu
Latest post:Inikah pujian?

makdara TERDIVA said...

eh! mcm pil tongkat ali jerla..haha!

alah! law pegi dating pun apesalahnye..kan?kan?kan?

bukan kena tgkp pun..lainla kalau tangkap basah...erk!

Adeqq said...

waaaaa,,
da buat businesss!
bole blanje aku pasni!
oke? hehehe

Hamzah Ian said...

besor nye pil.. takut nk telan.. hehe

ct odah said...

HA KAK SAYA NAK BLI SBIJIK JE KRE CAM NE EK?AHAHHA

DuniakuAbstrak said...

ok permintaan ko akan aku tunaikan...nak lempang laju2 kat mana ni? pipi? idung?

y@n@ M!B said...

oke la ni buat biznes..leh saving utk bg duit raya kt kanak² ribena yg suka dtg raya kt rmh sbb nak duit raya je...huhuhuhu~

DrSinga said...

postage free ya kawan-kawan...

ASaDa RyutaRo said...

waaa.. bawa balik dari egypt ke ni?

bagus ubat ni.. tapi tak best bab telan2 ubat. hahaha..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Dalam kitab Al Tibb An-Nabawi (Pengobatan Cara Nabi) yang ditulis Ibnu Qayyim Al-Jauziyyah, Habbatus Sauda’ dikenal juga sebagai Al Habbah Al Barokah. Dalam kitab tersebut disebutkan bahwa Habbatus Sauda’ dapat mengubati 50 macam penyakit tanpa efek. Suatu ulasan ilmu kedoktoran menampilkan bahawa kandungan Habbatus Sauda’ antara lain:

Antiinflamasi, mengubati perih/radang tenggorokan.
Antiarthritis, mengubati reumatik.
Analgesik, mengubati sakit gigi dan sakit kepala (migrain).
Aktivitas hormon, mengatur haid dan meningkatkan aliran susu.
Antiseptik, mengubati bau mulut.
Antivirus, mengubati demam dan flu.
Dermatologi, mengubati jerawat dan eksim.
Urinary tract, mengubati saluran kemih dan batu ginjal.
Sistem kekebalan, meningkatkan daya tahan tubuh untuk menangkal penyakit.
Gastrointestinal tract, mengubati mabuk, diare, kejang konstipasi, dan empedu.
Sistem sirkulasi, meningkatkan kinerja jantung.
Nematocidal, mengubati cacing pita.
Respiratory tract, mengubati sesak nafas (asma).

waaaarrgghhhh ko boleh jadi sale girl tau ada bakat

kucingorengemok said...

hahaha, tergelak gak la part tak nak bagitau harga tu...!

mahira oya said...

asl promote jadi lah..

rATu kEBaYA said...

dek bagi akak sedozen.. boleh dapat diskaun tak.. bagi lebih sikit diskaun ye..