Friday, July 9, 2010

mata cantik kah ??

got tag contest from cik mawar berduri-duri
wah suka2 je gandakan duri kan
ngeeee ~ ~
terima kasih mawar

nama contest nya adalah CONTEST MATA MENAWAN
please pengsan eberibadi
persoalannya
menawankah mata mak nok ??
biar juri yang menilaikan nye
miahahahaha

join suka2 je, bagi mengeratkan hubungan sesama blogger
dan memeriahkan lagi contest ini
bukan sebab gila glemer
mak suci noks !!


so, rules are :

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)



the banner


so bagi menghangatkan lagi contest ni !!!!! mari lihat mata aku yg nan menawan itu. eberibadi please giv a big hand !!!!!



ngaaaa ini mata menawan ke pipi menawan??


kira ok lah kan ada mata boleh melihat. alhamdulillah
jagalah mata anda
nak beli innershine pati ayam ke beruang ke x mampu
bukan x mampu
lebih kepada x kuasa
baik aku beli novel
mueheheheheh


ok dan seterusnya aku nak tag
aku baik okey
aku tag 2 orang je

cik siti odah mata menahawan

kak gojes lagi diva meletop !!!


okey itu sahaja
buhbyeee


9 comments:

cik pingu said...

hidung menawan!

makdara TERDIVA said...

clap..clap..clap..

pipi tu paling meletops!!

kalau pakai spek mata bole join x???

ZARA said...

hadiah mcm best ja. rase mcm nk juinn ja.hehe

sahromnasrudin said...

wahhhh..mcm tiz zaqyah la....syabassss

Mawar_berduri said...

huhu...kalah la aku camni ...hihihi...:P

Rowena Chasez said...

gudluck syg...
(:

y@n@ M!B said...

hehe gud luck babe! =)

ZARA said...

wah, hadiah mcm best. rase mcm nk juinn je. thanks for d info. good luck!

sI tEDI said...

MATA AKU TA CANTIK. X LAYAK

GOOD LUCK