Tuesday, July 6, 2010

pruuuttttttttttttttttt

hello eberibadi !!
lama x masok blog
ceah kecoh gila
baru 3 hari x masok blog dah merempan macam hape
binatang aku kat petville sampai dah lari ok
kan aku dah pesan tolong bagi makan !!!!
huhu

ok la journey ke Terengganu
alhamdulillah selamat pergi dan balik
adik aku pon dah selamat di sana
perempuan tuh bising je
dah la dapat tingkat 4, hari pertama dah sakit2 kaki
standard lah tu kan
kalo minggu orientasi, x melecet segala benda x sah

gambar nanti tepek la
tak sempat nak transfer
semalam sampai kol 5pm, balik2 basuh baju yang haram jadah berlambak2
gila punya kerja keras basuh baju la konon, kol 10.30pm baru settle

ok aku nak tepek tag
sorry la kepada syuq dan kakak ratu kebaya
punya la lambat nak settle tag ni
ampunnnn


yang ni dari syuq
so as usual lah kan
ada tag ada lah rules

1. List 7 random things about yourself
~ mood sekarang : mengantok
~ kaki novel
~ ari ni g keje pakai baju kurung kaler
biru
~ baru beli novel 1, tapi ade lagi 5 novel x baca2 lagi. bila nak baca?? jawapannya : xde masa lapang
~ lapar. pagi tadi makan satar 3 ketol je. x tau satar ape??? sila google
~ kaki lenguh sangat !!!
~ sakit perot !!!

2. Share the award up with the 15 other bloggers
x tau nak bagi kat sape2. kalo sape2 nak amik je lah. aku halalkan
huhuhuh

3. Link to each of the recipients and let them know they've won via comments on their blogs.
nenonenonenoneno


4. Thank and bring the love back to the person you won the award by linking back to them
link di atas ye. tq !!!!



second is from kakak ratu kebaya plak




1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.

tq kakak kebaya untuk award ni. hamba mintak hamponnn sebab lambat buat. nanti hamba kasik hadiah kebaya ketat 8 ok x??? hihihihi


2: Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
sape2 yg amik award kat atas pon kene amik ward ini jugak! sebab dia pakej
take 1 free 1
hahahha

3: Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
nanti aku bgtau pakai pembesar suara. =P

4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?
hurmm... (sambil garu2 dagu)
great ke blog i nyah
blog aku biasa2 je. suka cakap pasal makan je. pastuh cerita diri sendiri je. x great dan best kot. janji aku dapat kawan2 baru, kira okey la kan.
tapi yg pasti, blog i bukan ilmiah nyah. carut2 je. hahahhaa

okey la
itu sahaja
mintak maap la entry pemalasy
tapi ia adalah ikhlas dari hati yg suci
hahahaha
okey bubye
esok ke lusa ke baru la update p ganu tuh
ceah kau kepoh2 ni ade ke orang nak baca nyah
pfftttttttt

prruuuttttttttttt Farid !!!



13 comments:

cik pingu said...

nyahhhhh..

haha

sahromnasrudin said...

tunjukkan la kain batik pasar payang punyer???

y@n@ M!B said...

jaohnyee adek kamo kena campak ke ganu...huhuhu~ ^_^

Farid MOFASAD said...

aku pulak kena???????

Wong sikampuh said...

Tahniah...Dapat award

mysara said...

wah...tahniah2!!

Ira said...

teima kasih jadi rakan sya .

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

wehhhh ko dah bali rupanya mak oiiiii melambok-lambok doh baju ko tu.... mananya kepok lekor yang aku peasan hari tu...

fohhhh aku kalaau kenang minggu oriantasi ni memang lah klakar ade geram pun ade alahhhhaiii biasalah dok dari dulu pun cam tu gak....

ko dapat award sorok ye....

DrSinga said...

alif satar kenal?

rATu kEBaYA said...

akak terima je baju kebaya ketat tu.. bila nak post... hahahaha

rATu kEBaYA said...

akak terima je baju kebaya ketat tu.. bila nak post.. hahaha

mahira oya said...

congrates...prittt!!!

PN[asam]pedas said...

beli ape pegi terengganu tu??