Sunday, August 29, 2010

ceramah best




best gila ustaz ni
hari ni pakak dengor ceramoh saje lah kite
hok dok pahang tuh, buak2 pahang je lah

ade lagi yang best, tapi malas nak share
macam yg best2 aku dgr contohnya gaji isteri, kopi jantan, hak suami
memang best la
pergi youtube sendiri

11 comments:

DuniakuAbstrak said...

ustaz ni mmg sempoi..puas jugak la aku dgr betul2 nk bg faham (--")

y@n@ M!B said...

aah best tp loghat pekat nau..hehe~

kt fb mmg byk org upload video² ceramah ustaz ni =)

sahromnasrudin said...

salam..mmg pandai bg ceramah dia nie kan

Adeqq said...

loghat die pekat. tapi yg faham sket2, oke laa gelak2. tapi yg x paham, da pening. ahahaha

en_me said...

salam ramadhan akak lya ittewww.. ehehe

eiffel said...

adoiyaii..xley bukak kt opiz.. T.T

lya, ada virus malware la td bukak u punya blog..

Mak Su said...

utube tak leh tgk, frust

Fahim 'n Alin said...

best3..sempoi

maiyah said...

adik, ada kad raya.. ambik ye..

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. uummmm yup memang best dengar ceramah ni..... waaarrrrgghhhh aku faham dan aku anguk kepala tanda aku setuju apa yang dia sampaikan itewwww....

Mawar_berduri said...

Youtube kna block...siot tol ...huhu sabo jela....