Friday, August 27, 2010

happy birthday

bukan birthday aku. aku tukang mencapap je
birthday adik aku. yang bongsu 25/8 dengan yang nombor 2 tuh 5/5. gila ke apa kan bulan 5 besday baru nak celebrate skrg. yela sebab masa tuh dia kat egypt lagi




gila lah. orang puasa makin susut kan. alah aku kan penternak lemak yg berjaya. muka serabai gila macam tak mandi. baru pas balik terawih. paneh weyh berpeloh-peloh masa terawih. pecah lemak sket. hohohohoh.. heh asal teruk gila eye bag aku ni?? sape2 ada petua nak kasi buang itu eye bag ??




kalau dah nama gila kuasa tuh, kek orang pon aku nak potong kan. tapi harus2 lah sedar diri dan beredar bila tuan kek dah halau. huhuhuhu





uuwwaaaaa sedap gila tau. orang buat kek ni pandai la kasi efek coklat leleh2 buat aku tergoda je tau. ntah apa nama lah kek ni. tapi sedapsss




tapi sedih sebab dapat besar ni je. nak tambah kek terus kene sound. uuwwwaaaa sebab lepas tuh makan kepsi la, ikan bakar la, udang la apa la. gila ketat perut semalam. takpe hari ni nak bedal kek. yeyeyeyeh. rumah aku ni bape orang je. mama and baba mana makan sgt kek tuh. 1/4 pon x habis makan semalam. so ada bykkkkkk lagi. wowowowowowwow nak makan kek lagiiiii



lets klik !!

7 comments:

MOFASAD said...

takde entri makanan

tapi entri kek

jajaja


happpy besday pada adik anda!

eiffel said...

hepy bufday kt adiq lya...

wah....dah r ngah pose ni...sedappppnyerrrr.... T.T

t lya tolong mkn kn tok kita gk ea :(

sahromnasrudin said...

salam..kek tue dr secret recipe ke???

✿nenek moden✿ said...

amboi..kek tu buat terliur ja..hehe

afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

wehhhhh happy birtday to adik ko... kalau punya wish tu taun depan... ha kek tu belapis upanya menyelerakan.... ko memang penternak lemak yang berjaya... hahhh giler lahhhh kat sini dah macam macam makanan ade.... giler melantak lah koraang yeee

maiyah said...

hahaha.. ko mmg x sedar diri le dik, kek bufdey org pun ko nak potong.. apapun selamat bertambah lg umur pd tuan yg mnyambut

miss nina said...

deco kek tu cantiklah..harus belajar ni Lya

~happy belated bday to adik Lya