Saturday, August 14, 2010

ini baru permulaan. tapi permulaan yang pemalas...

di sebuah rumah
ada ayah, emak, seorang mak sedara dan 4 anak-anak.
di atas meja berbuka mereka, terdapat :


roti jala kuah tawar. tapi di maafkan sebab bulan puasa


feberat hamba





murtabak ayam di jual oleh sepasang suami isteri yang berasal dari kelantan





mereka juga menjual murtabak ikan. sedap gila ! tapi aku tak berapa faham mengapakah mereka letak mayonis di situ



feberet hamba juga. agar2 santan. 1 bekas = 50 sen




again. potato springgggggggggg !!! maaf gambar macam kesyialan sebab laparrr





pemalas nak buat air. kasi beli je.




mama yang rajin, memasak mee bandung



series pemalas kan?? ini namanya gaya ala2 x ikhlas nak update
tapi kasi gigih sket, sebab kang sepi je blog si kaki makan ni
tapi lately tak kaki makan ok. sebab rasa nya kalo kaki ni panjang sket je, aku nak tendang2 gigi aku ni sebab sakit
wtf, aku call klinik dentist, dia cakap doc tak nak amik patient dah sebab doc nak tutup awal
how dare u doc !! u know my gigi so sakit2 one and i feel like want to ketuk2 my gigi with hammer !!! ggrrrr
and takpe, kita amik inisiatif lain. untuk menghilangkan rasa2 sakit ni sementara menanti minggu hadapan, kita pergi klinik biasa. maka dapat lah vinatang2 ini





mula2 pergi farmasi beli pain killer. kalo mak aku tau aku beli pain killer, ada can la aku kene ketok dgn hammer kan.
pergi klinik biasa, dapat antibiotik, pain killer lagi !!! dan ubat pelali ( yg dlm botol kecik itu)

ubat pelali??
tiba2 terasa diri ini macam gajah atau singa yg mengamok. bila nak kasi tenang, suntik ubat pelali
hurghhh apa2 je la janji tak sakit !! tak sanggupppppppp



lets klik !!

17 comments:

miNt said...

Salam Ramadhan.

thanks.

=]

eiffel said...

-.-" td gwa g bazar tmn melawati...xderk pown potato spring...adessss..mne nk carik neh

Dyna Yvonne said...

hoho...seksa nya saket gg kan..saba2...
jgn mkn mende manes pedas..
kurgkan mkn mayo n telur...
tu yg wat saket gg mkin btmbh2..

>_<

✿nenek moden✿ said...

byknyeee makanan..hehehehe

alvin takda umah harga 8juta said...

makan+makan+makan=abis la kau latifah..

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

gilerrrr nampaknya ko tetap kelaparan macam biasa... ade murtabak ikan tak pernah jumpa pun... kat blog ko ada plak... dalam sakit-sakit gigi ko tetap berbuka puasa...

ada ko makan ubat pelali ke...?

sahromnasrudin said...

salam..jgnla tunjuk makanan tue..terlir den tengahri nie..huhuhuhuh ;-(

y@n@ M!B said...

aku nk ketuk gigi ko bley?i've been honored!






peace peace~ \/(^_^)






p/s: anda ditag! yeayy~

maiyah said...

hahaha.. kesian dia, sbr ye..

fatenton said...

kalau sakit gigi, cuba try kumur dgn listerine..kumur lama2.. saya buat mcm tu hilang jugak sakitnye.. trylah ye :)

kucingorengemok said...

yaaa... lya sudah kembali, walaupun slow je (warm up dulu)...

pinggan claytan kita sama

ct odah said...

nk ckp ape nih.....arini kosong..huhuh

miss nina said...

uish,,,dah kira meriah la tu Lya :)
kuih tu pun kita suka:)

Miss Fasha said...

sedapnye lya.. yum yum yum

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

MEMBUAT PERUT BERLAGU RONGGENG..LAPO..LAPO

¶A.K.I¶ said...

ayoyooo lyaa~

gg ko xok lagi ke??
kasihan kasihan..
kne g hospital laa macam tu....
ehh pose xpose ni??
selera aje ak rce ko ni~~
hmmmm

makdara TERDIVA said...

wah! meriahnye..tak ajak sekali pong! huhu =P