Sunday, August 22, 2010

meniaga elok2 boleh tak ??





yes ini dia !! daging bakar air asam yang basi !! cibai. bulan yang mulia ni, boleh tak kau cari keredhaan sket. ini meniaga benda yg dah basi. bagi makan family duit haram kan. elok sangat la tuh. beli baju raya family. gini ke??? bodoh. burn in hell. di sebabkan aku ni mulut puaka, so u deserved a bitch from me. esok2 aku lalu depan gerai kau, silap2 aku sound je "ni tahun lepas punya air asam ekk????


hari ini berbuka makan nasik. aku punya semangat nak melahap tgh berkobar2 sebab ada daging bakar air asam, tapi apa nak buat, ada peniaga bahalul kan, jual2 benda basi, so spoil mood di situ. tapi tetap nak update menu2




my mummy's hand-made. masak lemak labu yg sedap gila. tapi aku tak makan labu. so makan kuah ajo



beli. masak lemak nangka. aku tak makan



ayam panggang, which is not bad sedap la. mana tak sedap kan dah sekor 17 hengget. kalo tak sedap harus menangis sambil gigit2 tulang ayam




beli jugak-my sister's favvy, sambal tempe dgn tauhu. tekak jawa masing2 ni




beli jugak -my favvy, pajeri terung. tapi aku tak makan terung, makan kuah aje. sob sob ~ ~




cakoi ~ ~





~ kuih bakar dgn kuih tak tahu~



wei korang dah pasang bendera kat umah lom??? bapak aku dah bising sebab tak gantung bendera lagi. keh keh keh keh







lets klik !!

19 comments:

eiffel said...

ler...bg kuar basi???gila keji...

aku pown xpsg bndera g...aku rasa smgt nk psg pelita lg besar dr psg bndera..hehehehe

alvin takda umah harga 8juta said...

blog ni masih mood mkn..
hari ni rare sikit..
dapat makanan basi..


adessssssssss........

zacky ~786~ said...

walawwweyh..!! bakaR jerr kedai dia kejap lg.. orang macm nie xleh bg mukaa...~~ datang sound jerr,, dulik ape.. kita customer ada hak untuk bersuara..... jangan samapi saya ngadu kt pihak berkuasa.. nanti xboleh meniaga plak karang..bagi dia sedaR cikit.. klw tak sume org yang beli tue kna...!! haisshh ini mcm punya org meniaga pon ada kah??

INTAN said...

eee...dorang ni semua nak untung je..takkan kayalah...x berkat rezeki tu tau..teruk betul..

saya dah pasang bendera!! :D
(my mak yg semangat pasang..tiap2 tahun..org2 dulu lebih patriotik dari org skrg kan)

sahromnasrudin said...

salam..mmg takde rezeki awak la nak rasa daging bakar tue huhuhuhuh

rATu kEBaYA said...

kuah asam basi ye... erm.. bukan rezki tu..

dek pasal psg bendera mmg tak pasanglah... hehehe... tapi lampu lipa lap tu akak dah pasang.. semangat raya pulak yg lebih...

dek pasal email tu nanti kalau ada akak terus keloi kat email ye..

ct odah said...

sian ko..meleh air liur ank ko nati..hahaha

c-idah said...

nak ayam panggang!!!

makdara TERDIVA said...

tekak jawa??? same la kita... :)

law nak makan sambal goreng meh dtg raya ke TI

y@n@ M!B said...

pehh mmg menguji kesbrn bln pose nih..sok ko sound je pacek tu..at least dia sedar la dia slh..kang x tego lg ramai org merasa lauk basi...tol x? =)

¶A.K.I¶ said...

pergh!
stating ak pon tercarut sama baca ayt ko! hahaha...
tp agak kesialan la mmg...
kalu ak kan...
dan dan buka tu gak ak cari blk kedai tu...
bwk makanan tu.. tuntut!
huh! annoying tol org mcm ni~

Dyna Yvonne said...

huh....sampai nye aty org tu menganiaya sesama saudara...ish2...

en_me said...

ammvoiii sodapnyerr.. ehehe

DrSinga said...

harus cirit birit kalau makan...

Amni said...

sib bek ABC hari ni.. kalau tak terliur ni.. hehe...

mahira oya said...

semangat merdeka ni..

kucingorengemok said...

ni apasal semua benda masak lemak + terung ko tak makan ni? rugiiii...

Mawar_berduri said...

Penah gak kna....laksa yang sayur dan telurnya dah basi...siot tol la...geram

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

ciannya koooo daging salai tu cecah air asam fooohhh sodap tuuuu

tapi kalau jual benda dah basi sekali aje lah orang datang kat kedai orang tuuuuu