Friday, August 13, 2010

springgggg

roh nak update perihal makanan berbuka belom mari sgt la
so update sesuka je

semalam melantak ini



potato springgg


sukaaaa. sedap gila. rasa manis2 kentang kan. tapi x best sebab kedekut mayo dgn sos.


hurghh tgk la weekend aku rajin snap2 makanan ke kan. sebab so far belom menjejakkan kaki ke bazar ramadhan. x kuasa la mesti ramai umat awal2 ni.



novel ni rasanya dah 2 bulan lebih beli. tapi baru start baca this week. hina gila perangai ni. ada lagi 4-5 novel kot yg aku beli tapi x baca2. ntah bila zaman. prefer baca yg ni dulu sebab adik2 aku kata best gila. ok la best gila kan sebab BEST SELLER ok. penulis yg sama menulis ANDAI ITU TAKDIRNYA. perfect !!!!!

esok nak ke dentist lagi. nak gerudi gigi lagi sebelah. wth betol gigi ni time2 bulan puasa nak buat hal, nak menikmati juadah berbuka pon x senang. kejap2 sakit. humphh....

eh x batal puasa ke kalo pegi godek2 gigi?? tapi kalo dah x tahan sangat, xpe la. ponteng lah kan. nanti ganti la. sbb ari ni merana gila sakit. berdenyut2 ok. buat keje pon x aman. kejap2 pegang pipi. orang pakai perfume wangi2, aku pakai minyak angin

oopss !!!! tiba2 perut aku berbunyi ~ ~

mama ape masak petang niiiiiiiiiiiiiiiii


lets klik !!

18 comments:

Eqa said...

sama la..perut pn da krokk..krokk..hee..

y@n@ M!B said...

mmg ramai pon bazaar skrg..laju je makanan abes..haha~

eiffel said...

neh yg menci dok cheras neh...xpernah jumpa pown potato spring tuh T.T

sahromnasrudin said...

salam ramadhan...klu sakit sgt gigi tue, terpaksalah cabut...klu tak merana badan kan

MOFASAD said...

sedap ke?
geli lak aku tengok!!

>>__________<<

reen_sofee said...

aku pon suka potato tuh wehh!!!
sedap gilee!
huhuhuh
novel tuh pon antara feveret aku!
best sgttt!!!!!
aku pon sama weh
ada lagi 3 4 novel tak baca lagi neh!

¶A.K.I¶ said...

uuuuu...
gmba mknan blm kua...
cepat2 ak komen...
kang... btl pose ak lya ooii!!

¶A.K.I¶ said...

gg ko 2 kne rongak kan sume la... ayoooo sgt kasihan

Dyna Yvonne said...

nmpk cam cedap jek spring tuh..ahaha...

emm sakit gg la sakit yg paling merana...huh

~.~

Lady Dyla said...

cam besh je potato tuuu...

maiyah said...

slm ramadhan dik, amboi333333.. sakan no.. melantak le jgn x melantak..

Anip™ said...

huh..sedap sih...
lau ade sos ngn mayo byk lg sedap!

wannurfazrini said...

novel tu tak bap best la. huhuu

alvin takda umah harga 8juta said...

weyh..akhirnya..
kau selitkan juga gambar makanan..

DrSinga said...

kentang kerinting yang sedap!

ct odah said...

meh sini ustzah odah bg tazkiraj sket..hehehe...tak btal pose la g cabut gg ke tampak gg..melenkan ko telan gg ko...tu bru btal...ok ckup tok arini..chiaw...hoh ustzah sgt rock ok...haha

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

adoiii ko dah nak start dah ngan juadah kentang ituuuu... malangnya ko sakit gigi.... waarrrgghhhh... kesian

makdara TERDIVA said...

akak dah katam dah citer tu.. :P