Tuesday, August 31, 2010

style sangat ke?





kau ingat, style sangat ke nak sambut merdeka dengan buat aksi otromen atas motor tuh
perah2 minyak motor tuh sampai nak pekak telinga aku
terjerit pekik macam kene histeria
konon patriotik lah ek

baik dok rumah, layan cerita Leftenen Adnan ke, Sarjan Hassan ke, Bukit Kepong ke, citer Embun pon bleh
atau kalau nak tambah ilmu, dengar ceramah kat youtube kan (okey aku da maniac dgn ceramah Ustaz Azhar tuh)




selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke -53
1 Malaysia, Menjana Transformasi


apa yg nak di transformasi tuh??
sama2 kita tunggu dan lihat lah

harap2, company pon ada transformasi
bagi bonus lebih2 sket
weuuuuuuuuu ~ ~ ~


tengah layan cite Qalesya ni
cerita favvy sepanjang bulan Ramadhan
minggu depan dah raya
gaji tak masuk lagi
boss cibais nak2 gaji dia pergi oversea.wtf
balik cepat sket boss
sale kat Melaka Mall last sabtu ni
melepas nak rembat handbag raya kang !!!



lets klik !!

12 comments:

Dyna Yvonne said...

hehe...sabo2...bulan pose kne byk sabo yekk..hehe

reen_sofee said...

hahaha
bos g shoping dulu tuh!
hguhuh

pakcik kordi said...

slmt merdeka waks!jgn merempit ek!

fatenton said...

mat rempit tu tak merdeka pon mmg dah hari2 mcm tu..huhuh
happy merdeka lya :)

sahromnasrudin said...

salam..citer Qalesya tu mmg lawak la terutama watak ustaz tue kan huhuhuhuh

DuniakuAbstrak said...

mat rempit tu nnt da jatuh patah tengkuk baru senyap terus..

kijam betul bos ko tu..haha

makdara TERDIVA said...

anak akak ckp sarjan hasan tu "sarjan haji" haha!

fuiiyoh! henbeg raye tu..jom sopin same nak???

mahira oya said...

MERDEKA!!!!!!!!

y@n@ M!B said...

aku nages dow tgk bkt kepong time sekola dlu..gilo patriotik kn..haha~ =p


eh awat lmbt nau bos ko bg gaji?? dia soping dlu kt oversea kut..huhuhu~

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aku harap kau raya dgn gaun pengantin..stylo.......

Mawar_berduri said...

la....bos tu saje je bikin panas...huhu

bley palk pi oversea tak bayar gaji dulu..ahax

Nashays said...

uhuhuuuuu...citer2 itu sungguh patriotik :)