Sunday, September 19, 2010

dalam air ku terpandang wajah abang ku yang ku puja

kat office, semakin byk kerja
padan muka aku kan
dulu mengomel xde kerja
sampai on9 pon dah x tau nak tgk apa
x kan nak tgk blue hari2
bosan la duh
ngehhhhh ~ ~



skrg da naik pangkat
from clerk to project assistant
alhamdulillah
tapi gaji x naik ke??
hurghhh
asik pikir naik gaji je kan
cuba pikir bila nak kawen?
sigh..




life kat office skrg 99% change
dah ada bilik sendiri
atas meja sepah dgn macam2 tugasan
ym ada je tapi invisible
facebook online, tapi online gitew2 je la
sebab komitmen dah bertambah skrg
cannot google resepi la
uwwaaaa




weh aku tak tau apa ke hal nye dgn mood malam ni
hurgh.
hoh.
hurm.


lets klik !!


15 comments:

MOFASAD said...

wahhh

layan porn gitu

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

camni la..kalau pd usia 69tahun nanti kau tak kawin lagi..aku sudi amik kau jd isteri aku yg ke 4..

luahfikiran said...

SALAM,
SELAMAT KEMBALI BERTUGAS. BUAT YANG TERBAIK DAN UTAMAKAN YANG UTAMA. BALIK KE RUMAH, SESUDAH REHAT2, BOLEH BERBLOGING

sahromnasrudin said...

salam..tahniah dh naik pangkat..pas nie duit kawen leh kumpul lebih cikit la kan heheheheh

makdara TERDIVA said...

wahwahwah! rezki raya ni..

tahniah la adik comey..rase nak pegi sana skrg jugak utk mintak dibelanja..haha!

Dyna Yvonne said...

waaa....da nek pgkt...xpe2...slow2 manage sume mende k..u can do~
>_<

y@n@ M!B said...

wow nek pangkt..klu bg duit raya kt kita mesti bos ks up gaji tu..ngee~ =p

fatenton said...

mcmane naik pangkat tapi gaji tak naik tu.. hehehe

hamzah ian said...

lu boleh blanje gua mekdi..

Mawar_berduri said...

wah...tahniah...rezeki raya ...

Anip™ said...

hah..biar btol..hmm

rATu kEBaYA said...

tahniah lieya dah naik satu tangga..

tang gaji tu.. hujung tahun naik satu tahap pulak ye..

c-idah said...

tahniah ye cik lya...
tahniahhhhhhhhh...

pangkat dh naik..
pelamin bila plak nak naik?
hehhehhehhehhhhhhh...

✿nenek moden✿ said...

perghh..tajuk tak leh blah..hehe..sis tengok dlm air pe?air sembahyang ke..hehe...tahniah nek pangkat...

mahira oya said...

pangkat x heran sgt..
gaji heran sikit..