Monday, September 27, 2010

my workstation






i am chooo busy
pic taken last week
this week, meja agak clear setelah certain report submit to account department and manager
terasa ringann sket kepala
penat dah menghadap kertas2 report ni
kalau bleh bakar, dah lama aku bakar
buat unggun api pon baik gak


hurghh this week, start dengan submission plak
ada 3 projek nak submit
document dah ready. tinggal layout drawing je tak sampai2 ni
cepat sket bleh tak encik arkitek
manager dah berdengungg tepi telinga aku "mana layout ?? u pergi follow up !!"
hurgh aku cukup menyampah dengan perkataan follow up tuh



in front of me : our sales manager
sangat pemurah ok
tunggu sales dia memuncak la
dia dah dapat claim komisen dia, fuhhh heaven jadik office tuh
kejap2 kang, beli pizza
kejap2 kang, nasi ayam ayamas
....................., nasi beriani
reasons why i bloated?? him !! (suka2 salahkan dia plak kan)
hurgh bloated? huduh sangat perkataan tuh
obesiti best sket.. baru cool



on my right hand site
supposed to be bilik tetamu
tapi dah jadi bilik untuk laminate and binding plak
lantak kau lah labuuu
report menggunung tetap entepremm... mencik !




walk of fame... waklu la. fame la sangat
oh dulu aku duduk front desk la
nampak ada 2 pc kan
aku duduk right hand site
line super duper clear
membawa kepada on9 seharian yg best
tapi since duduk tempat baru dlm bilik ni, line triple duper clear !!!
silap2 nak bukak wayang american pie pon bagus
muehehehehehe
tapi padan muka, skrg bz. bukak fb pon tak sekerap dulu
sob sob sob ~ ~


oh ye sok mak cuti noks
malam kang nak antar my sister kat klia
flight to egypt kol 3 am. around 11 ++ baru gerak dari rumah.
gilo. boleh mati menguap kat klia nanti

okey nak sambung keje
buhbyeesss

ini namanya update tak bermotif. setakat nak tunjuk workstation, gila takde modal nak update dah ni. update makanan kang, orang kata apa plak.
dah2 la lya warna2 oi !!! p keje la !!!


lets klik !!

8 comments:

eiffel said...

ko xderk hala tuju apdet blog..aku pown xtau nk komen apa..huhuhu

makdara TERDIVA said...

suruh bos tukar cermin jadi dinding terus..laaaaaagi line clear..nak kuak lentang, kuak dada or kuar kupu2 pun boleh..hehe!

y@n@ M!B said...

cantik ofis u..hehe..oke la tu dpt duk dlm bilek..tp setuju dgn MDT la, kaca tu tkr jd dinding konkrit ke..pehtu dtg opis bwk comforter..ffuhhh masyukk! =p

mahira oya said...

sy maleh keje kekadang...

mysara said...

wah..busy3...

green said...

apsal xsanp skali pic katil ko yg kat opis tu? hehe






tahniah. kerjaya makin berkembang. aku teringin gila nak buat sales n marketing utk company besar2. erk..

Mawar_berduri said...

hoho...terserlah ke bizian anda Cik Lya ...

Mimis said...

cantik office U..

ur work station lebih kurang mcm sy punyer work station gaks laa.. hehe..