Tuesday, September 28, 2010

sabariah and me

yesterday pergi KLIA hantar adik aku kan flight 3 am
mula2 mmg plan nak jumpa sabariah ni
tapi flight dia pukul 11 kot.
sekali masa odw pegi KLIA malam tadi, dia sms " flight delay 2.30"
yahuuu harus lah happy kan dapat jumpa
ngeh ngeh ngeh
tapi tuh la sebab x confirm betol2, so takde la ole-ole ke apa
just bagi kau gula2 halls je la
hahahaha


since i didn't bring along my compact cam, and my SE cam merajuk ~ hurghh ~ so pakai nokia cam je. so kualiti gambar cam harem sket




okey tak kekok la jumpa dia. i mean, tak segan la eventho baru first time kan. tapi macam dah lama kenal. berborak and gelak2 je. best gila. tapi tuh la, masa mencemburui. cewah gila jiwang tett ayat. hahaha



kitorang melepak kat seat yang menghadap cermin ! ntah apa motif dia ni kan. taknak publisiti la kot. hahaa tapi itu port bagus jugak kan. nak gelak2 ke ngumpat pon orang tak dengar. ada pon minah saleh sebelah tuh je. oh auntie tu nice ok, dia offer snap kan pic kitrg pakai cam sabariah. siap cakap "gorgeous" lagi. haha aku nak tgk "gorgeous" mana rupa kita nanti wehhh




sabariah gila kaya weyh, dia tempah 1 flight tuh untuk dia sorang je, ko tgk la mana ada org lain.

hahahahahhahahaaha


padahal aku rasa, dia orang paling last turun kot. hahaha

jumpa lagi sabariah. best gila jumpa kau. kalau balik next year, ada rezeki leh jumpa lagi.. insyaALLAH..





mama : my sis : baba


my daddy so tough. dia taknak guna wheelchair. so imagine dia jalan dari luar tuh sampai dalam guna walking frame tuh, yang sebelah mak aku tuh. jalan laju plak tuh. kuat btol datok k ni. ngehehehe suka2 je label datuk k. tapi dia x hantar sampai kat check in tuh la. salam kat sini je. pastu aku la yg iringi dia sampai check in. around 3am gerak balik. 4.30 am sampai rumah. tido melantak sampai 11 am baru bangun


nice...

gila pening kepala aku ni


lets klik !!

5 comments:

MOFASAD said...

kim salam kat adik~

Fahim 'n Alin said...

sabar yah

SZ said...

apehal ko amek gambar bontot aku?

ceit.. hahaha

maiyah said...

mmg kuat daddy tu.. tandanya dia ok ye tak..

nnti krim salam ngan sabariah :)

fatenton said...

hisshh anak dara jgn bgn lambat :D