Tuesday, October 26, 2010

pecah

aku rasa kepala ni macam nak pecah
dada macam nak pecahhh
tiba2 masa makan aku rasa macam gigil2
hoih
ini depressed ke apa
rasa macam nak lari laju2 hantuk kepala kat dinding





apa yang perlu aku lakukan ???

apa benda yang perlu di kunyah untuk mengembalikan mood??


huih
gila. boleh kencing manissssss



i need something yang masam2



green apple




cermai !!!!
kat mana ada jual cermai fresh2
selalu jumpa yang dah jeruk2
haishhhh mana nak carikk



mangga epal !!!
hahhh nak kait lah balik ni
hopefully ada lagi kat pokok
kalau xde aku nangis !!!!



makanan masam2 ni bukan sahaja sesuai untuk org mengidam
malah sesuai juga untuk mereka yg mengalami masalah depressed, tension dan segala masalah yang boleh menyebabkan anda rasa nak hantuk kepala kat dinding

faham ?
tak faham takpe
sebab entry ni di tulis oleh seorang perempuan gila
yang jiwa kacau


aku sangat perlukan 1 hari
untuk date dengan odah
aku nak karok !!!!!!!!!
tolong odah aku tau ko je ubat sakit otak aku ni !!

mood : i surrender - sila klik


woooootttttttttttt


dddduuuuuuuummmmmmmmmmmm !!!!!!!!
lets klik !!

21 comments:

sahromnasrudin said...

nikmatilah biskut seroja untuk ketenangan hati anda hehehehe

AyuZ DeathWisH said...

makan coki2 la besh

y@n@ M!B said...

dh try hantuk pale kat dinding?? ada perubahan?? muehehehe~



v(^_^)


eh gi karok mmg layannnn...suka suka! =P

Rowena Chasez said...

oooohhh kenapa??
wena pon ngah stress skrg..
wuwuuuu~

MOFASAD said...

dada macam nak pecahhh



camna tu?

jedi said...

the best...amik wuduk dan solat sunat...insyaallah lega...

sory

miss nina said...

hik..hik..lya jadi jiwa kacau eh?
jum la kita lepak2 sama2 :)

za petrelli said...

mkn biskut hup seng

DuniakuAbstrak said...

kalau depressed memang depressed

Kraxpelax said...

GAMMABLIXT

en_me said...

bengang takks..

DrSinga said...

ais krim hagen daz se tub!!!
best!!

ct odah said...

jom2 karok..aku pun nk meluahkan prasaan dgn irama dan lagu..wah!

ct odah said...

jom2 karok..aku pun nk meluahkan prasaan dgn irama dan lagu..wah!

Lelaki Ini said...

adeyh!
ak mmbygkan ak ngh mngdap choc straberi!

zimironamia said...

adoii la meleleh tgk mangga epal huhuhuhu

mahira oya said...

jiwa kacau abih ni..smpi entry x paham..hehe..
sabo je la ye..

a.samad jaafar said...

tengok spongebob...tak pun cube le korek telinga... nikmat tu..

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

aku tgh pikir ttg dada pecah..camna ekk??
ayu tak penah cerita la..

Amy Syaquena said...

morning..

aduh meleleh air liur tengok mangga epal dengan pencicahnya...

mEiZ SHA said...

kalau akak sakit pale
suke pandang langit..:)
biru..aman tenang je..:)