Monday, October 25, 2010

sayangilah..


actually nak upload video lain
sebab malam tadi tgk tv3 ada iklan baru pasal anti-smoking ni
tapi tak jumpa. sob sob sob ~ ~

so ikhlas kepada semua perokok
sayangilah diri anda dan duit anda
iklan ni macam funny2 kan
tapi ada mesej yang nak di sampai kan
tapi memang aku gelak2 la tgk iklan ni
sebab macam tak sangka ada orang nak come out with idea nak buat iklan ni
iklan ni kat indonesia kot






so greenhall, amacam ?? hihihi


lets klik !!

12 comments:

mEiZ SHA said...

mcm2 cara orang buat nak suh bento smoking tu kan..:)

zimironamia said...

mmg lwk iklan nih kan lya..xthn tgk

sahromnasrudin said...

salam ziarah..aku tak merokok tapi aku respek org merokok krn depa bakar RM depa

y@n@ M!B said...

iklan ni mmg terbaek..=)

mahira oya said...

tu la mcm2..tp susah gak nk bg benti..jenuh..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mereka merokok membntu negara
nak berenti merokok senang tutup kilang tembakau dan rokok benteras penyeludupan

hiro said...

lama xlawat member lama.

greenhall said...

kah kah.. aku dah pernah ushar video ni.

anyway thanks coz prihatin. doakan aku beb.

Amy Syaquena said...

salam..

drop here baca entry lawak gile iklan nie memang terbaek wok hehehe.. follow sini juga , jemput ke sinar raudah ye.

DrSinga said...

hahahaaaaaaaa
ai laike video ni!!!!
hagak2 kalau aku bacakan yasin kat asben aku...bila dia hisap rokok...
adakah aku akan makan pelempang hari ini...
:)

Mawar_berduri said...

kenape ek aku ni sokmo je tak ley view video...aduyai ...:(

ct odah said...

TERBAEK!...GRENHALL WA NK BCE KAN YASIN TOK LU LA..HAHA