Friday, October 15, 2010

thanx !!




semalam, dapat parcel
actually, around 11am macam tuh aku dapat call dari sape ntah
cakap ada barang dari S.Alam. berfikir jugak, siapa plak dari shah alam nak bagi parcel ni
then org courier tuh tak dapat cari rumah aku, dia tinggalkan parcel kat kedai runcit, which aku kenal lah owner tuh. so xpe. petang tuh, omak den poie amik kan...




then masa dapat lagi tambah pelik, sebab nama x kenal kan
dari uitm shah alam plak tuh
takpe kita bukak dulu




woohooooo kiut nya
tantek kan
tapi still tak tau pengirim nya sape ni
sebab kat kotak xde plak name card pengirim ke kan
berdebar2 ni
kot2 la datok K ke bagi
mampuih lah siti sepak2 aku
hahahah veranganss




haaaaaa baru nampak !!!
it's from MDT a.k.a kakak gojes ku!!!!!
weehuuuu suka nya !!
tapi yela, all the way from S.Alam to Melaka, mesti lah tonggang terbalik dlm perjalanan tuh kan
kesian cokolat aku hah
tapi mesti lah aku gigih2 susun balik




yeay dah cantik
thanx a lot kakak gojes
cokolat nya sangat syedapp
malu lah dah tua2 dapat cokolat jugak
ceah malu2 pon bedal jugak kan. hahahaha
nyum2. odah nak rasa ?? nak datang rumah ye. hehehe




tuan blog yang serabai baru balik kerja nak pose dengan cokolat nya


thanx kakak
i lopp u muah2


lets klik !!

16 comments:

mahira oya said...

bestnya....nakkkk gak..heee

Rowena Chasez said...

wahhh..
bestnyer dapat coklat..
happy birthday syg..
:)

ct odah said...

AKU NK YG HHURUP P BLH...CNTIK LA P TU..HAHA

rATu kEBaYA said...

best... mmg best.. mintak satu boleh

SZ said...

lya!!
jeles jeles jeles!!

xaci!!!!!!!!!!!!!

makdara TERdiva said...

i lopp u 2..

:)

sahromnasrudin said...

tahniahh!!! hadiah itu pasti sgt bermakna pd awak kan ^_^

zimironamia said...

lya..bestnyer coklat tuh..cute sgt2!!!!

hamzah ian said...

hehe.. makdara ni mmg terbaik la.. aku dpt cupcake dia bagi hari tu.. wa..

greeeeeeeeeeeeeen said...

hoi
offer odah je ke?

maiyah said...

wahhhhhhh.. meh cekelat satuuuuu

c-idah said...

nak nak nakkkkkkkkkk...

a.samad jaafar said...

Aku pun 'adik' MDT jugak.. sok-sok dpt la aku nih..hihihi..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

waaaahh

jelous nih!!!

DrSinga said...

wahwahwahhhhh..........
sayang nak makan wehhhhh.......

y@n@ M!B said...

bila bc blog MDT psl ni trus rs mcm, "hehh aku kena menang contest tu.."

hahahaha...kirenye kamu xyah menang dh la..dh dpt adiah pun..hohoho~ *aci x ckp cemtu?* =P