Thursday, October 28, 2010

unwell





jumaat lepas - batuk


isnin - heavy batuk and flu


semalam dan hari ini - batuk and pening


keadaan cuaca di luar office - mendung tapi tak hujan



keadaan "cuaca" aku dalam office - mengantuk sebab baru lepas ngapp ubat batuk and selsema



mintak2 petang ni hujan lebat, boss tak masuk, aku nak krohhhhhhhhhhhhhhhhh





hoih ini tido ke mampuih


lets klik !!

17 comments:

mahira oya said...

tido mampuih namenya...
kalu hujan..JAM..x larat..

sahromnasrudin said...

melaka kne jerebu ke???

miss nina said...

hahahha..jalan la gitu baring2 manja kat opis Lya

baru plan nak jumpa di melaka petang ni, dah sakit :(

lalink7 said...

ngulorrrrrrrr..ihihihi...masa rehat td tdo sejam..senggugut..tension!~

AyuZ DeathWisH said...

geng la ngtan aku~
tak tau bile nak sembuh ni

y@n@ M!B said...

aku terbygkan ko terbungkak mcm tu..hohoho~ blk je la awl..slamberrrr~ =P

SZ said...

odaijini!

eiffel said...

huhuu..

picca tuh xley blah...klo kt opiz cmtuh mesti da kecohh der..

makdara TERdiva said...

lorrrrr..nape x MC jer???

zimironamia said...

sian xsihat
telan ubt byk2 hihihi

Rowena Chasez said...

itu mampuih nama nyer..
hahahaa..
jgn lupa mkn ubat ye syg..
:)

ct odah said...

ni gelek kan je ngn steamroll bgus ni..hahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nak join sekali

maiyah said...

wakakak :D akak bygkan ko tobongkang camtu heheh :P

Lovely Emy said...

pingsannnnn kot~ hihihi, syok gilerr kalau office kosg je..

rATu kEBaYA said...

samalah kita dek.. keadaan cuaca tak menentu ni...hadui... tido sedap ni

Cik Mawar said...

hahahaahaa..entry dah lawak2..
tambah lak ngan pic tu ha
adesss..
/me gelak guling2 ha