Monday, October 11, 2010

yang membahagiakan itu adalah kamu !

semalam tarikh bermakna la pada yang naik pelamin ke, tunang ke apa ke kan
tak pon tarikh bermakna jumpa jodoh tepi laut
it's 10.10.10
tunggulah, tarikh aku kawen
05.10.15
hahaha mampuih berangan lah kau cik minahhh



mak buah dan anak buah
apa ke lucah je bunyi mak buah tuh
maap la otak aku setting dia sokmo 18sx =P
tapi yang pasti muka mak buah memang macam buah limau bali
siap ada pakej mata sembap
yes !!!




the wedding dais
ia adalah buaian duh
bagus la. boleh aku tumpang naik
sambil nyanyi lagu "aku nak kawennnn dengan anak raja"
hah yg dtg anak raja bersiong, tak ke mampuih

actually yang kawen ni macam pangkat anak buah la.
tapi tak rapat mana, so datang makan je. lagipun dia pakai catering, datang awal pon buat bukan bleh tolong siang ayam ke apa
ceah macam la kau rajin sgt nak menolong
bluerkk



santapan yang sedap gilos
actually ada la lauk2 lain tapi aku sebat ni je
nasi beriani + ayam merah + kari daging
ohh la la sedap gila nasi dia
kalau makan nasi je pon puas hati kot
kari dia mabeles duh
nyesal amik sket. haha tgk gaya org tamak cakap gini la ye !!
pastu sendiri membebel ada double chin. wtf





hola amar !
dah besar. kejap je dah mengembang pipi tuh
bagus budak ni tak takut orang
ada certain baby2 ni nak dekat mak dia je
lepas tuh rambut dak botak plak
hoih geram btol
nasib anak org kalo tak dah aku gigit2 tangan dia
haahahahha





nur qalesya
satu2 nya yang palingggg di rindui setakat ini
dia baru baik demam, so macam asyik nak merengek je. lepas tuh bila dukung asyik nak menggelupur semacam
tapi mokcik tetap sayang dan rindu kau musyukk
hoih sabar je la tgk baby2 ni.geram2



uishh yang ni jangan cakap
memang selamanya di hati
tapi ni dah besar memang nakal la
ada ke dia nak ketuk kepala anak sape ntah
aku ni selaku mokcik yang garang terus besa kan bijik mata sekali kasi signage nak lempang
tuh yang gigit jari tuh
haha tak sanggup mokcik nak lempang2 kau
dari lempang baik aku cium sampai lebam pipi mu


reasons why I love kiddos
mereka sangat menceriakan
walaupon baby2 ni mulut suka bising2 tanpa kau paham apa dia bebel, tapi serius sangat membahagiakan
tapi bila dia start sound melalak, serius rasa nak lempang2
hahaha
orang selalu cakap "seronoknya jadi baby @ kanak2, x payah fikir masalah apa"
eh sapa cakap
masa kanak2 ye la takde masalah
tunggu kau besar sok sama je
ntah2 lagi byk masalah
hahaha matik lah mokcik ni mengharapkan anak2 buah ada masalah
i love u babies
eventho u suka melalak, suka muntah susu kat baju mokcik, suka leleh air liur sampai berdepek kene atas tangan aku, but i still lopp u


aku nak pergi saloon balik keje ni
potong rambut kasi pendekkkkkkkkkkkkk




lets klik !!

20 comments:

sahromnasrudin said...

salam..sy cadang awak kawen 13.13.13 erk?? bole ke? huhuhuh

kucingorengemok said...

tak ke susah nak bergambar kat pelamin berayun gitu? tak kena gaya kang semua gambar goyang, hehe...

y@n@ M!B said...

pelamin tu nice..tp gayat kut berduann ats buayan..mcm kena bajet je time duduk tu kang jatoh lak..huhuhu~


pe lg..pi buat ank cpt! miahahaha~ =p

eiffel said...

ada apa pd tarikh tuh???

SZ said...

jgn lupe ajak aku nanti.

¶A.K.I¶ said...

wow2!!
ko x engt mkn...
sume sedap...
pas kat ak xde gak!!
huh.. sentap weh!! hahaha

Adeqq said...

ko nih mesti ade kaitan ngan kawin kan? dah ade calon tak? cepat sikit! hehehe

hamzah ian said...

bestnya..

MOFASAD said...

gatai

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

buai laju-laju sampai cucur atap .... buai laju-laju sampai jatuh tersungkur...

buai laju buaiku laju aku nak tawen gak ngan anak raja....

wehhhhh 10.10.10 ramai yang kawen ni....

cangih betillah aku ingatkan DR sheik Muzafar aje naik buai ni ade gak yang kawin naik buai...

mahira oya said...

date keramat..hehehe..
xyah ikut pon xpe kan...
kalu da jmpe jodoh x smpt nk ikut gaknya..

ct odah said...

uish seram aku tgk pelamin tu.bt nyer ptah..tak ke jd pelamin anganku musnah..haha

DrSinga said...

hahaahaha!!!!!!
fes taim nengok pelamin buai!!!!!
.
kalau jaman aku bersanding... sure senget sebelah!!
:)

makdara TERdiva said...

MDT nak nikah 11.11.11..ok tak???

✿nenek moden✿ said...

pergghhh..ada buaian..mau runtuh gak kalau aku naik..haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

percayalah saya belum bersedialagi awak

Rowena Chasez said...

alaa...
wena pon nak kawen jugak laa camnie..
heee~

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

cpt2 la kawen ye cik lya kalers
nt ade ank sndri br ade feel jaga budak2 kan.hehehe

Mak Su said...

waduh, jgnlah lya ni terjumpa ngan benjamin button bila dah mengenit...aik? pelik bunyiknyer, tentu saja mahu lempang2 itu bred pittt yang sgt comel memakai lampin, hehehe

green said...

cit. kata malas pi kenduri..