Tuesday, November 9, 2010

071110



malas nak pikir tajuk weyh, maka tulis tarikh je

bukan tarikh hari ni plak tuh

ahad. 2 hari tertunggak punya entry
semalam malas nak update. so hari ni je lah ye


ahad,keluar lepak dengannnn

as usual, siapa yang rajin baca belog ai, mesti lah kenal minah ni. tapi kali ni muka lain sket sebab pipi kembong2 makan roti tak ajak aii.. oh ini di Makhota Parade, kat maxis centre sebab minah ni nak tukar ic ke apa ntah..


ini pon bff ai. jarang muncul kat blog ni sebab susah jumpa dia ni..sume muka tak dak mood sebab lapar kot.. yelah duduk mahkota parade ni bahaya. kejap2 bau kepsi, mekdi, kenny's, pizza. blom bau kopi2 starbucks. pitammmm


tempat wajib kami if pergi sini, atau pergi mana2 mall pon


bookstore !! wehuuu.. i loike
mahkota parade ada thai kuang ajo. tapi x kesah sebab novel mmg byk gila.. siap rambang mata sebab byk jugak novel baru2 kan



tak tahan if tengok novel ni. rasa nak beli semua. tapi adanya si odah tuh, dia tukang pilih, baca mana sinopsis best, and pass kat aku. yess aku tukang beli. untung kau odah dapat kwn mcm aku. dapat kat org lain, terbang novel kat muka kau.hahaha nway i lapp u muuaahh2



i bought this. Cinta Yang Terpilih
cinta manalah yang aku pilih kan.. tak adooooooo



then pergi mcd makan. tiba2 jumpa photographer

mula2 lupa nama dia. nak guna wireless mcd tp mcm kesyialan
nasib wireless Starbucks sampai. so kasi on fb and jumpa la
nama dia Macha Farizal(yg baju merah ni). dengan family and anak2 dia
weh anak laki dia cute je. aktif lagi lari sana sini, pastu tiba2 amik mainan kat meja org lain.
haha cute jerk kan

mmg cute
sekali dia angkat camera dia, mari nangisssss

kau nampak camera dia tuh. muncung camera dia tuh je boleh buat kau telan air liur hahaha



kami makan ini..
sesungguhnya makanan sangat memberi keceriaan. hahaa mampuih
odah makan bigmac. aku ni x tau la apsal mesti nak ikut dia kan

bila dia tny "ko nk mkn apa"
aku senang je "sama dgn kau la"


lepas makan and sembahyang, tau x kami pergi mana ???

kihkihkih
kitorang ni kan suka feeling2 zianab zain
so !!!!



karookkk time !! weehuuu
tempat biasa la. jetty orang melaka haruslah tau tempat ni
lepas makan elok exercise dtg sini. sebab nak jalan sampai ke karaoke ni boleh semput. jauh nak mampus
kata jetty kan, so korang bayangkan mcm jetty, karaoke kat hujung sekali
pitammm.. oh tempat ni belakang holiday inn

lagu wajib. shit. aku benci la lagu ni. pasni tak nak nyanyi dah. haha. motif tiba2 nak benci ???



i loike this song. sampai tertonggeng2 nyanyi. hoih



aku pon benci lagu ni. tapi professional, nyanyi je lah hahaha.
kau tiba2 profesional apa. gilo

2 hours nyanyi. byk gila kot lagu. sampai perit2 tekak. bagai nak pecah dada



hoih weekend ni cadang akan berjumpa miss nina
mintak2 lah jadi. dah banyak kaliii plan ni x jadi2
ada je aral melintang. huhuuu angin kuat, ribut tuh yg byk aral. hahahahah
yeyeye suka2 nak jumpa bloggers ni


tiba2 tak tau tulis apa
ok bye


lets klik !!

19 comments:

makdara TERdiva said...

ekau bilo lai nak jumpo akak ni ha????

boleh ronggeng samo2 kt "kotak muzik" same2.. dah ngidam nak ngaji ni..hiks!

¶A.K.I¶ said...

ptot laa ko duk kua lagu lalang2 kt fb las week!!
adess~~~
lya2~
mamam xajk sey!!!

mEiZ SHA said...

seronoknyer weekend dia..:)

sahromnasrudin said...

salam..masa turun melaka ari tue...nak pi taming sari..mak aii, punyala ramai umat manusia..last2 tak pi naik pun..terus balik hotel jerk huhuhuhhu

Amy Syaquena said...

wah enjoynya weekend dia..

y@n@ M!B said...

cara gak lyn karok dgn kamu nih..hoih jum jum jumpa b4 title bertukar kepada puan nih...huhuhu~

miss nina said...

Lya.. semua tu sis suka.
kara-ok, makan2, bookstores
boleh saje kita exchange baca buku kan ? Hehehe :)


insyaallah..kita try jumpa ye.

noor said...

lya bestnyer nyanyi2 gitu haaaa...

DuniakuAbstrak said...

ciss nanti la aku meronggeng jugak

mahira oya said...

tbe2 mcD nmpk sedap sgt..craving plak..

maCy said...

bkn xnk kenal, tp isk2 gambo haram xkuo~

Nashays said...

seronok nya dier....

Nerzhul said...

karoke lepas makan mcD tak semput ke weh? hehehe

SZ said...

hah!
dah karaoke dah dia.

rATu kEBaYA said...

sakan ko ye dek berjalan di hujung minggu... cuti panjang ye

lalink7 said...

Lya..
sila baca laju2 novel tue kalau best inform yee...sis pun gile novel gak..tp xtau mane nak beli..hahah

a.samad jaafar said...

2 jam nyanyi..fuhh..dasat tu.. bulih bikin konsert tu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
apa pasal muka macam mode boring je
pas tu ada upacara makan makan..tak ajak gua

hamzah ian said...

dah lame tak bace novel.. dah lame tak mkn mekdi.. argh...