Friday, November 19, 2010

good news on friday




baru dapat call dari one of insurance company kat KL tadi
panggil interview selasa ni
wohoooooooooo !!!!
suka sangat
alhamdulillah
paling suka sebab
sebab??
korang tak tau sebab apa??
mesti lah sebab ini



yess sebab aku bersama2 interview dengan minah ni
ye memang tak mampu di sangkal lagi
aku dan dia harus melekat bersama2
gila tak berkembang otak aku asik dengan dia je
hahahaha
nway i lap u peeps
harap2 kita sama2 dapat job tuh
and lepas tuh bertenet bersama2
harap2 aku tak muak dengan kau
ceit ! mana boleh muak
i lopp u kan
thanx odah bgtau pasal job vacancy ni

.pray.pray.pray.



lets klik !!

14 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

weee...dpt interbiu job!!good luck k.. :)

y@n@ M!B said...

insurans company?? aku doakn ko dpt job tu..pehtu jd agen insurans aku oke? hehe~ ^_^

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

perghh...
pastu kau dok kl la...>>>??




"wa msg lu tak balas,nyata sudah sombong skunk"

huhuhuhu...

aki mls login said...

owhh!!
tahniah2~
gudluck...
dapat interview kat mne?
compeni...

mahira oya said...

good luck..eat pray love..

makdara TERdiva said...

jd org kl la yer pasni..gud luck dear :)

Frodo Baggins said...

gud luck lya
sila pakai baju kaler2 nanti .
hahahhahaha

Amy Syaquena said...

salam..

Good Luck dear..

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Odahhhhh... Oodahhhhh mana ko nak bawak lya ni wehhhhh....

ko nak bawak lya gi kerja insurans...

apa pun hope good luck... ko nak ke Job tersebut.....

Heidi Shafiq said...

good luck beb!

sahromnasrudin said...

salam..semoga dpt kerja tue ya

DuniakuAbstrak said...

masa intrview tu nanti main mata sungguh2, kenyit2 mata, aura goda tu kena mantap

wakakaka

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. ko dah sampai KL ke belommmm ni.... esok selasa dah nak kena sampai pepagi kat sana tewwww.... jawab dengan betul jangan tipu bila juri interview tu tanya kat ko.... potong markah karang

miss nina said...

lya & odah, good luck ya!!
jauhlah korang dari johor pasni..takpelah demi rezeki kan?

p/s: Alvin dah majuk tu..cepat pujuk dia :P