Monday, November 15, 2010

grilled (2)

semalam ada tetamu. haha macam ke tetamu apa kan
padahal tetamu adalah diri sendiri dgn family2 jugak, and nurse yang datang rumah dressing kaki ayah
and ada cousin nak datang. tapi tak sangka plak cousin datang bwk bakal bini dia, pakai purdah noks
mari pengsan. aku dok rumah pakai seluar sekerat jerk
tsk tsk tsk...


black pepper grilled chicken !!


1 ekor ayam dan tambah beli wings
sebab aku tak berapa suka part lain. aku gila wings
bukan kumpulan wings
so untuk mengelakkan perebutan, beli extra wings


after 45 minutes...

yayayayaya mari terbanggg
haha kecoh gila makan grilled chicken je pon sampai nak terbang2
oh amik resepi kat potret kasih
mintak halal tuan blog. huhuhu



hah ini baru btol terbang. makan wings. nyum2
oh air yang dalam plate tuh, bila grilled kan akan kuar lah air ayam tuh
sedap ok. ggrrrr
aku masak, oter balik. add lemon juice, pepper, salt and butter sket. ceah konon2 feeling....


kihkihkih
penonton channel masak2 kat astro harus kenal ni




potato yang grilled sama2 dgn ayam tuh
untuk tak nak potato keras/tak masak, sila rebus sekejap
jgn rebus sampai empuk plak
rebus agak2 je. wallahhhhh



yaaaa hidang2 and mari makan
oh ye aku masak jugak bolognese spagetti
tunggu ayah selesai dressing kaki, lepas tuh mari makannnnnggggg
sekian, terima kasih !


lets klik !!

12 comments:

y@n@ M!B said...

wallwweyy western tuu...naseb baru lepas mkn oke..so napsu x brape nk havoc sgt..ngee~ =P

SZ said...

sodapnya..

makdara TERdiva said...

hoh! terliur den!..nak banyakkkkkk :P

DuniakuAbstrak said...

lapo...

noor said...

sdpnyer weh..mleleh air liur kome nengoknyer

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

nyesal lak aku tak jadi nurse tu..
beruntung wei..

lya.. nnti linda datng umah ye,.
sedappp!! tak tahan

maCy said...

oh dear. buat lapar! huhu

hiro said...

saje knnn..mencik..

¶A.K.I¶ said...

owhh!! jamie oliver~
sgt bes dia tu...
ermm yg duduk kat kerusi malas belenggeng tu spe? ayh ko ea lya? hehe

afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil Adha
Selamat menunaikan ibadah Korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

woooooo.... sodap nyerrrrr.... mau meleleh air liur gua beb....

boleh ke kita orang datang serbu ni kat umah ko...

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

woooooo..... lazat enak berkrimmm... menjilat jari... mengalahkan Ayam KFC lahhh

DrSinga said...

wahwahwahhhhhhh....
sungguh westeren tekak kamu ya..

nasi nya mana??
den tak konyang kalau tak ada nasik ni...