Tuesday, November 23, 2010

keychain


thank MDT sebab bagi saguhati
wah saguhati ke
macam menang lumba lari plak
padahal lari pon maleh
hahahaha tiba2 aku membebel ni apsal
motif nak cakap thanx to MDT je sebab bagi cenderamata masa join giveaway dia ari tuh
biasa lah bila otak aku x centre maka terjadilah kejadian membebel bukan2. hoho






aku rasa nak tikam diri sendiri sebab apehal plak pic aku mengalami masalah rotation ni?? fakk..
oh thanx again kakak gojjeesss for the cute card and keychain. saya nak gantung kat bilik pasni. biar sumeeee orang tau saya dapat hadiah. keh keh keh keh








gila gigih ok, balik dari interview kat KL tadi adik aku kata ada surat pakwe. gilo apa pakwe zaman skrg bagi surat??

oh about the interview.. hurmm okey la. tawakal je lah kan. tapi aku xde lah berharap sangat sebab kerja tuh kontrak 6 bulan. gilo. kang tak pasal2 nak cari keje lain plak... hoih kene lagi stay kat company skrg ni..buhsannn gilloooo

semalam stay kat Sentul, umah one of my BFF. oh dia preggy ok. bulan depan due. weuuww suka2. aku siap suruh dia selak baju sebab nak tengok perot and pegang2. arghh excited ok. ntah diri sendiri zaman bila tak tau lah kan. insyaALLAH ada lah tuh nanti





oh ye belom lambat lagi, baru lepas 1 paper kan hari ni.. so nak wish my one and only lil brother "Gud Luck SPM !!!!" do the best and try your best.. sebab kau kan dah bising2 suruh aku apply kan scholarship Nagoya Uni. tuh, so sila berusaha sehabis baik supaya dapat lah apa yg kau hajati tuh. love u bro. blaja rajin2 ye. dan jawab elok2.

kenal tak adik aku yg mana. yang baju biru tuh la. yang agak2 muka konon nak market. tengah in ke apa snap gaya gitu. siap mulut macam tuh. sepak laju2 kangg

lets klik !!

12 comments:

DuniakuAbstrak said...

like bro like sis..hehe

sahromnasrudin said...

salam..jelesnya dpt gift dari MDT..saya tak dpt pun huhuhuhu

lalink7 said...

wahh bestnye Lya dpt key chains..hukhuk..MDT memang gegeh..hehehe..btw gud luck utk ur lil bro..

miss nina said...

adik LYa memang comei :)
p/s: good luck untuk dia ya

anyway, ade rezeki dan jodoh, tak kemana Lya..usaha dan sabar okay?

Cik Mawar said...

wah dapat gift sajo cek mek kito nie
hik hik
santikkkk

mahira oya said...

wah best3..

Mawar_berduri said...

Gift? ceh....jelez nih...
knape saya tak pernah dapat ?

sbb tak pernah ade rezeki lagi huhuhuhu.....

Frodo Baggins said...

>>____<<


MDT, wa pown mauuu dowh!!
coli ke ....

y@n@ M!B said...

yezzer ai pon dpt gak keychain tu..kekekeke~ =P tp kad nan ado lah..huhu~


adek ko pengawas?? perghh..mantop! huhu~ ^_^

hiro said...

yuhoo.

mEiZ SHA said...

sama je adik kakak..:)
gud luck spm!!!

hamzah ian said...

apesal gua tak dpt lagi?? sob2,., gua masuk gak.. sob2..