Tuesday, November 2, 2010

ombak rindu



khusus untuk pencinta novel dan juga pencinta filem melayu
tapi sah2 la aku hantu novel. filem kurengg sket




pic rembat kat pesbuk lisa surihani

my faveretttt novel kini akan di filemkan
actually dah lama tau ombak rindu akan di filemkan, cuma tak pasti pelakon2 dia je
tolonglah ye
kepada pengarah cerita ni nanti
jangan buat kami pencinta2 novel ni upset plak dengan hasilnya
sebab novel karya Fauziah Ashaari ni adalah sangatttt best !!!
so saya tak nak saya keluar panggung nanti mencarut2 plak
hahahha


actually novel ni ada kesinambungan dia
kira macam Ombak Rindu first, second is Cinta..Tiada Akhirnya and third, Rindu Cintaku
tiga2 novel best, tapi paling best Ombak Rindu la, sebab dia permulaan kan, then banyakkk gila part2 romantik.haha suka lah bleh berangan =P
siap aku boleh story kat officemate aku flow Ombak Rindu
so siapa yang x cadang nak p movie, sila call aku biar aku story kat korang.hahahaha

hoih gila tak sabar nak tunggu kuar panggung. bila eh ???

lets klik !!

20 comments:

lalink7 said...

Lya....
kite pun obses with this...
confirm kena ajak orang g tgk laju2 kat panggungg.....
hus pun xsure bila keluar..

nak tgk izzah n hariz...
ololololololloo..
ombak rindu..suka dengan garapan dan gaya bahasa Fauziah Ashaari niee..
alahai..hehe

SZ said...

ni 1st novel aku baca!!

Amy Syaquena said...

wah bestnya, amy suka sangat dengan novel2 nie..

MOFASAD said...

tolong bacakan novel tu boleh?

sahromnasrudin said...

nie leh join legenda budak setan kan????

eiffel said...

ombak rindu??giler best dan giler emo aku baca nobel ni wey!!!!


sbb??

laki tuh sgt camtaek!!!dem!!!


harap2 ler filem dia besh wey


p/s :: lya comel.....please vote kte kat sini
untuk entry jujur (EGBB)

kucingorengemok said...

wow maya karin pakai tudung? - terus jadi rupa 'biasa²' je, ngeh ngeh >:)

zimironamia said...

xsbr nk tunggu flem nih..novel nih mmg best gler

DuniakuAbstrak said...

aku berlakon jadi pondok telefon dalam filem ni

saksikan kemunculan aku

makdara TERdiva said...

rasenye filem x dpt menandingi novel tu sendiri..mesti nnti ke laut perginye..

tp kannnnn..novel lagenda budak setan tu mmg x penah bacela..kesian hakak tawwwww..sob..sob..

eyes143.. said...

wow !!
nk kena p tgok neh..
tak kiraa!!

Nurhafizah Pija said...

novel neh best uh :D

miss nina said...

best ni lya.leh nonton sama2 :)

mahira oya said...

hopefully jalan cite dlm panggung menariks..

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

dah lame tnggu die anounce filem ni dikuarkn!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

hantu yg baik dan bijak

jedi said...

ku xtau....nampak sangat aku da lama x membaca novel...hahahahah

mysara said...

tak sabar tggu cter ni kuar..
mai dh baca novel dye dlu..lame dh..
cter dye mmg best!!

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda.

wahhhhhh ko punya faverot ke.... beb...

aku tak pernah baca novel jadi aku akan tengok citer movie dia nanti...


jadi takyah baca novel kan.... dok panggung leeee kita sesama semuanyerrr

¶A.K.I¶ said...

ombak rindu je ak bce!
tp mmg besss!!!!!