Monday, November 29, 2010

saya takut

saya adalah penakut
korang tau x? tak tau?
ok aku adalah super penakut

and tiba2 pagi tadi adik aku cerita

adik : long, ko ada dengar apa2 bunyi tak malam tadi

gua: bunyi apo. takdo lah aku pukol 10 dah tido

adik : kau gila tido mampos. aku dengan dak tam(adik laki aku) dengar bunyi orang lari2 atas bumbung pastuh terus dengar mcm bunyi orang sepah barang kat belakang rumah. mula2 bunyi kuat2 pastuh slow

gua : monyet kot (ceah cuba menyedapkan hati sendiri)

adik : otak ko. monyet kitorang tau la macam mana bunyi dia. ini bukan monyet ni

tiba2 adik laki aku menyampok

adik laki : aku rasa hantu raya la

gua :wtf hantu raya. kau gila ke raya dah lepas (masih menyedapkan hati)

adik laki : yela ustaz aku pernah cite kalau dengar bunyi mcm org jalan atas bumbung rumah malam2 tuh hantu raya

glupp !!!
aku takut
hantu raya macam ni kah ???



sumber google
ngaaaaaaaa aku takut !!!


mesti korang cakap, apsal nak takut
kan ada org dalam rumah
problem is
bilik aku adalah kat side lain
rumah i pelik sket
konon ala2 chalet
macam ni




rumah ai ada 2 side
rumah 1 dengan rumah 2
rumah 2 tuh macam chalet lah ada 3 bilik
bilik aku kat yang aku tulis 'Rumah 2" tuh
and tiap2 hari aku tido sorang2 ok
ngaaaaa adakah malam ini aku akan angkut bantal busuk dan katak peliharaan ku dan masuk tido rumah depan??
ni yang den x sukooo nih


lets klik !!

22 comments:

Mawar_berduri said...

alamak..
takot tu.....
hantu raya ???? kalo sy pun takot ...haish biaq betoi....huhuhuh

Amy Syaquena said...

salam..

samelah amy pun penakut sangat, bunyi katak pun x leh dengar seram je dibuatnya..

Dyna Yvonne said...

baca doa tito..
heh...
kompem tito xbunyik pape.so xde la takot kan..heh
*aku merepek*

>_<

Nashays said...

ai seram okeh tgk gambar yang last tuh...

sahromnasrudin said...

salam..jgn lupe baca ayat kursi banyak2 tau huhuhh

rATu kEBaYA said...

dek.. antu raya tu suka bersiar2 kat bumbung bilik ko ke?

eiffel said...

-.-" oke..agak seram...

yg ko pown gedik tdo snsorg wat per?

makdara TERdiva said...

kompom kita x leh duduk serumah la kalo cenggini..haha! dua2 penakot.. :P

y@n@ M!B said...

wuii gila terasing ko tercampak di malam hari..huhuhu~

aku ni jgn kata dgr cerita, tgk cita antu pn da takut..agaga~ angkut je lah segala bantal²mu menyelit tepi adikmu..ngee~ =P

Anip™ said...

cumel jer hantu rye tu..

1)Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !
2)Kilang Al-Quran Dan Bagaimana Al-Quran Dibuat ?
3)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?

SZ said...

pergh.
2 rumah dlm satu kwasn rumah.
kira kalau ko kawen nanti dok rumah 2 gak ke?

baik ko kawen cpt2 lya,
nanti dah xtakooot.
hehehe

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

ooo...ni plan rumah pengantin.

DrSinga said...

aku syak toyol....

Nerzhul said...

hantu raya datang beraya la tu kot. heee

maCy said...

haha. siap ape pelan. pelan la alvin bukan plan~ bhs budaya kita eh eh ;p

lalink7 said...

haipp Lya..
jgn pk bukan2 lah...mana ada lah..
doa byk2..baca 3 qul..
occay..

Adii NakHeran said...

eee takot!!
ada x gambar rumah utk di lihat??
mcm best jeq floor maping rumah u ni,, :)

oya said...

takutnya..gorilla da

Mimis said...

Errkk.. x paham. rumah 1 dan rumah 2 tu berasingan ke? klau dari umah 2 nak pergi ke rumah 1 kena lalu kawasan taman tu ke?

☆aDihAys☆ said...

ala..lya ltk gmbr plak..
nnt ade hrpn mlm ni terbyg2 gmbr lya ltk tu..
cmne ni...

miss nina said...

Lya, ade kosong lagi ke?
hehehe..jangan takut2la.

hamzah ian said...

oh.. hantu...