Monday, November 1, 2010

too much


okey mari lupakan hal2 menyeksa hati

just read amazing nara
gila lama tak baca gosip2, hal2 pelik yang berlaku
and suddenly terbaca ini
dan rasa nak maki babi yang buat page ni
dalang mana yang jadi babi ni?



click for large view



and ada pulak babi yang 'like'
terlepas dari kandang babi mana korang ni



ni lagi 1


click for large view


orang2 macam ni elok mampus kene tsunami je
tak pon kene simbah lahar gunung berapi merapi tuh
x pon aku gulai kawahkan je orang2 ni pastu bagi babi makan kan

yang aku tak faham tuh, ada je cibai yang like
aku ni pon bukan la solehah ke muslimah sangat
tapi xde lah sampai gila sesat macam ni
ni cara dah akhir zaman ke?
hoih takut
amal dah la siket
kawen pon blom (tetap nak fikir kawen)


sory la mencarut lagi kat entry ni
nak wat guana
otak tak berfungsi dengan baik lately
sekian, nak main game !!


lets klik !!

17 comments:

Cik Mawar said...

SubhanAllah.. aduhaiii.. dunia2.. :(

eiffel said...

dem!!!

eiffel said...

gwa emo tol lahanat cam ni!!!!

ini bukan camtaek!!!ini macam shilaker tahu!!!!

apsal dorg xpuas aty sgt ngan Islam???apakah Islam dah aniaya idop dorg???apsal??????apsal??????????????????????????????????

sahromnasrudin said...

salam kak..ceihnya kalau org Islam bole like page cenggitu huhuhuhu

Frodo Baggins said...

"Jihad!" seru meraka

"tidakkkkkk" jerit yg lain. tidak mahu


inilah situasinya skrg ...
innalillahiwainnailahirojiun.

lalink7 said...

eh Lya..sy pun marahh la...sakitnya hatiiiiiiiii...MasyaAllah...apaa la masalahnya kan? nauzubillah..

DuniakuAbstrak said...

ini provokasi namanya

lagi kita melenting

lagi diorang ketawa bertepuk tangan

Daboo® said...

these are the people with no brains. abaikan. saja na bg islam huru hara.

SZ said...

akhir zaman.

DrSinga said...

cilakak!!!!

zacky ~786~ said...

btol 2..~ Daboo ..

mklum la dunia akhir zmn ..
y pntg iman kita jgn tergugat..
bia la mereka nk buat ap y mereka nk.. dosa phala nanti timbang kilo kt pdg msyar... !!!

Amy Syaquena said...

salam...

subahanaallah..kenapala ada manusia macam nie ye..

¶A.K.I¶ said...

tak cukup kasih sayang..
indonesia ke??

y@n@ M!B said...

huh org yg buat page ni mmg xde iman xde akal...apatah lg IQ..kah kah kah..

xpe kita jgn melenting lebih²..ikut cara Rasulullah...tenang je..nnt dorang sendiri akn terasa kebodohan sendiri

peace! v(^_^)

rATu kEBaYA said...

subhanallah.. apa nak jadi ni.. ya Allah jauhkanlah dari kaum keluargaku.. amin..

miss nina said...

orang yang buat macam tu, belum dibukakan hatinya dengan petunjuk Allah.
doakan dia berubah dan insaf.

Lya-memang hot kalau tengok dia buat macam tu. gila

Nerzhul said...

astaghfirullah... dari zaman nabi masih hidup lagi baginda telah dihina dan di ejek oleh orang kafir ni sampai la sekarang...agaknya diorang saje suka tengok orang Islam melenting dan marah². harap kita semua boleh sabar macam nabi.