Tuesday, December 21, 2010

banyak keghoje




FUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
tiup2 habuk sket
nak seminggu rumah senyap sunyi
mak belog busy bangat
sebab manager cuti seminggu
so banyakkk sangat keje aku nak siapkan dalam masa dia cuti ni
dia cuti sampai khamis, jumaat start keje
so by friday dia masuk office, aku kene make sure keje2 aku siap
meeting pon banyak kene attend




macam semalam
mak meeting kat *^&&%$^
tempat kene rahsia. sebab aku bengang gila dengan meeting tuh
kata start 2.30pm
fukimak dia 2.30.. sekali santak ke pukul 5.30 ok !!
gila babi punya buang masa aku
apsal lambat ?? sebab biasa lah kene tunggu orang besar2 ni
fockaaa. lain kali bgtau mcm ni
"meeting start 2.30 tapi akan diperlambatkan sehingga jam 5.30
ada reti?
nak aku ajar tulis macam mana?

mentang2 kau orang ado2, suka2 je kan nak dtg lambat2
abis kau ingat orang ramai2 tunggu meeting ni xde keghoje lain???
nasib baik turn masuk meeting kitorang cepat
so by 6.10pm dah abis. orang lain aku x tau la abis kol bpe ntah
yg penting, abis meeting berdesappp aku balik rumah
akhir kata, sampai rumah dah maghrib
sob sob sob ~ ~

sok ada meeting, tapi tiba2 di batalkan
bagussss. i loike !!

so skrg nak rushing buat tabulation tender
ada 4 tender nak kene buat
3 dah siap
1 lagi kene proceed!!!
nasib baik lagi 1 tender ni, ada 3 company je yg masuk tender, kalau byk2, memang aku kene tongkat dagu pakai botol air kat depan pc ni
lenguh wehhhh

ok dah cepat keje !!!!!!!!!!

lets klik !!

9 comments:

YanaMIB said...

aku pn patot kena pi meeting hr ni..tp call bos kata xyah pi..wehuu sukanya hatiii =P

eiffel said...

wala wey..giler bz..dah g pat..meeting tuh xP

Dyna Yvonne said...

fuhh..gua pon terasa kesibukkan tuan belong ni.hehe

oya said...

same ler kite...nk blogwalking pon laju2..

lalink7 said...

wahh busy nyee Lya...MasyaALlah..hebat la awak..saya tak boleh kerja di bawah tekanan kalau tak emosi mesti jadi gilaa..muka penuh jrwat...eh xtekanan pun jrwat byk jga..hehehe

btw..keep a gud work Lya..caiyok2 dear..

aNaYaNa said...

nak kje ckit..
cni takder ape pon nak buat..huuuu

Adeqq said...

Haha. Meeting mmg mcm tu. X penah nye nak start on time kalu tunggu org beso! Hadeiiii~

sahromnasrudin said...

as salam..semoga awak sukses dalam kerjaya awak ya...

WONG SIKAMPUH ngoceh said...

Met siank kawan.Aku singgah wat absen siank