Friday, December 3, 2010

feeling artis



korang pernah tak tgk rancangan hiburan kat tv
apa2 je lah kan
yang mana reporter tuh tiba2 terjah artis tuh and cakap cam ni lah, contohnya

"ok cik jennifer lopoz kami nak tgk apa yang ada dalam handbag seorang artis ni"

maka jennifer lopoz pon berkata

"oh handbag ni ai beli kat paris"
"ini perfume britney spores ai beli kat birmingham"
"mekap ni boipren ai bagi masa dia pergi nottingham"
bla2

well nama pon artis
harus lah di saluti yang branded
macam2 lah benda branded ni. aku pon tak tau sangat.
kita ni orang biasa2 je

so aku ni pon tadi ape ke hal ntah tiba2 macam gedik2 plak nak feeling artis
layankan je lah
oh ye rancangan ini di taja khas oleh syarikat DiGot



ini handbag ai
ai beli dekat ole2 shah alam seksyen lapan boleh
ai tak ingat la berapa ringgit sebab dah lama u
ai tunggu masa tali dia putus je baru ai carik lain




okey sekarang ai punggah ye...

haa.... ada cicak terselit tak ???
mana lah tali beg kau macam tak putus cik menah oiiii





ini benda wajib dalam beg ai
yang paling wajib, tuh botol minyak angin ada pic apek tua tuh
ai ni ratu minyak angin. abis ai tonyoh kat kepala, dada. sedapp u bau minyak angin
losyen tangan pon mesti ada sebab kadang2 tangan kering2 and menggelupas
perfume?? ai pakai body shop je. ai xde duit nak beli burberry brit ke, brot ke



gula2 Halls adalah wajib sebab bila keje banyak, i need sumting yg refreshing gitew
note book and pen : kadang2 ada benda yang perlu di catat contohnya budget bulanan
and ada 2 pendrive. 1 sendirian berhad punya 1 office punya





ada kunci kereta dan jugak kunci bilik office and drawer
brooch spare sebab kita pakai tudung, kadang2 tiba2 je tengok 1 brooch hilang ke apa ke. so spare
and spare sepit rambut
sebab sejak rambut ai ala2 tomboy ni, jambul ai asik terjuntai je u





simple mekap. compact powder,eye shadow, eye liner and 2 lipstick
selalunya ai mekap kat rumah
tapi kadang2 mekap ni cepat je hilang, terutama lisptick dgn eyeliner
and kadang2 tiba2 je ada keje luar and jumpa orang2
so kene ready lah calit sket2
takut orang yang ai jumpa pitam je tgk muka ai macam orang dalam pantang




lastly, purse and handphone
jangan tertipu
memang ai pakai 2 handphone
tapi handphone sony tuh dah 3 hari habis bateri ai malas cas
sony jarang guna. sebab celcom
so sony ai dah merajuk, camera dah x function
sob sob sob ~ ~


hik hik poyo je konon2 feeling artis
lempang plizzz



lets klik !!

14 comments:

Fahim 'n Alin said...

sempat aku tgk lipas lari2 anak dari beg ko

Dyna Yvonne said...

weewiit...hot2...
ai xde stuff mcm tu pom...hoho

katak_78 said...

lIYA!!!!kaklyn dah kembali!!!kaklyn nak tukar layout blog..meh la ajar gue..dah lama tak berbelog!!!windu lya!!!

eiffel said...

PANG!!!!!!


pelempang singgah sebijik kat muka ko xP

Mimis said...

byknyerr barang dalam handbeg tu...

DuniakuAbstrak said...

sangat artis ...haha

Bulan Dilangit Osaka Biru said...

wow... lipstik sampai 2...
ehehhee
cayalah lya..
so sweet

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★


Wahai si artis yang paling top " Miss LYA VAVAVOOMMM" banyaknya ko hangkut babarang masuk dalam handbag...

macam dalam rancangan FUUUHHHH lahhh.... best gak nengok bebarang pompuann ni yeee... macam macam yang diorang bawak

hiro said...

tuala spesel xde pun..haha

katak_78 said...

lya..kaklyn dah reti nak hapdet....nak tuko layout....tlg bagi suggestion!

Ah Chik said...

nama glemer artis apa yer?

miss nina said...

meriahnya handbag kamu lya.
sepenuh muatan tu:)

makdara TERdiva said...

mak aiii..bodishop tu punnn mahal okeh!!! hakak pun x terrrbeli lagi..tggu gak org bagi tapi mimpi jelah!!!

ni N3 ala2 TAG pun ade ni.. :P

lalink7 said...

wah tringin nak buat cam lya buat nie..hehehe..nka buat la nnt..hehe