Wednesday, December 15, 2010

hari yang indah bermula di sini dengan entry basi

yeah baby ini namanya entry basi
cerita ahad lepas baru nak kecoh sekarang
sebab pic pon baru transfer dari camera tadi

oh aku dgn adik2 and anak2 sedara and cousins (huih ramai btol) p tgk wayang
cite Hantu Kak Limah Balik Rumah
best gilak !!!!!!!!!!!!!!!!!!
tapi macam lagi best Zombi Kampung Pisang
tapi tak kesah. puas hati tgk cite ni. takde la kuar panggung rasa macam menyesal nak terjun bangunan sebab membazir 10 hengget tgk cite macam fundekss
i give 4.5 starrrr

me and half of my askar2. aku dah macam mak yg bawak anak2 berjalan di hujung minggu ye



kami ada 10 tiket !!! yayyyyyy
penuh 1 row gerabak kitorang je
pastu bising krupp krappp makan popcorn
sorang 1 plak tuh. dasar keluarga tamakkk



masa yang ada juga kita gunakan untuk menghasilkan bakat2 baru bagi mewarnai industri seni pada masa akan datang
kalau mak budak2 ni tau aku bawak anak dorang p karoke mamposssss aku



dah habis menyemakkan diri di mall, kita berpantai di pantai puteri
fuhhhh panas gilak ok. can die one
tapi xde lah bangang p dok tgh panas tuh. kita dok kat bawah pepohonan rendang, sambil angin sepoi tak reti bahasa. sambil usha jodoh. ehem2


hidup penuh dengan budak2 poyo ini


ada nur di wajah ku. ehem2. nur nak jodoh tuh. kah kah kah





kami tinggalkan anda2 semua dengan flying kiss ini. harap2 peminat berpuas hati hendaknya

pffttttttt..... ada hati nak peminat. lempang laju2 plizzz

ohoii bakal menempuh hari yg bz esok dan lusa dan tulat
esok ada meeting and seminar. 1 hari takkan melepak di office
lusa dan tulat, sila makan hati buat tabulation tender building works dan plumbing yang berlambak2 itu
sekian terima lah kasih ku



lets klik !!

17 comments:

Dyna Yvonne said...

wah..best jalan2.
lame xg pantai.

makdara TERdiva said...

jom ikot hakak cari jodoh kat singapore..tettttttttttt!

SZ said...

td aku tgk gambar2 ni kat fb.
skrg tgk lagi.
hehe

maCy said...

life yg kalerful mmg perlu dikongsi bsama ;D

oya said...

jalan sakan nih

rATu kEBaYA said...

wah lepak pantai ye..

miss nina said...

heehhe..sakan kamu lya.
jalan2 ,makan2, layan tv besar :)

DrSinga said...

kannn..kann..kannn....
Hantu Kak Limah bestttttt...
.
'kita bakor!! kita bakor!!'

YanaMIB said...

haha ada jugak selit karok karok tu =P

☆aDihAys☆ said...

rmai kate movie tu best..
kene pg tgk ni..

sahromnasrudin said...

as salam..takde buaya ke kat pantai tue?? huhuhuh

kata kila said...

nk tgk hantu kak limah tu :(

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo dahsyatnye anak ko berderet dah besor-besor... anak sedara lahhh.... 4.5 ok tu mmg layan citer dia....

bercanda di tepian pantai... woooo lya ko mmg muvelus...ko mencari cinta di tepian pantai...

Fahim 'n Alin said...

aku stress tiap kali nak g tgk cite ni mesti tiket abes

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. akhirnya aku dapat gak tiket walau pun berbaris panjang woooo aku puas hati... dapat tempat duduk tu.... best gilerrr

Amy Syaquena said...

As'salam..

Amboi jalan sakan na..he3..

DuniakuAbstrak said...

hantu lya balik kampung bila nak keluar?