Monday, December 13, 2010

monthly settlement






period pain mengganas
setelah sekian lama x period pain
rasakann....
berpeluh2 kau pagi tadi
lenguh2 segala urat peha ni
yes aku tak tau la orang lain. tapi if aku yang period, yang paling sengsara adalah lenguh2 peha
perut rasa nak berbelit2
sangat sakit owww



dan heavy flow
2-3 bulan kebelakangan ini, heavy flow adalah sangat ketara
sangat heavy
susah jugak, sebab kita ni bekerja
kat mana plak nak p tukar pad kan
kalau rumah dekat takpe. ini tak selesa
lebih2 lagi bila hari2 awal. day 1- day 3
seeloknya, 5 jam sekali tukar
tapi kat office ni kira terpaksa tahan sampai balik lah ye




maka pilihan saya adalah Intimate !!
sambil joget2 main gitar ala2 yuna (yerks)


saya sangat suka Intimate
selesa, tak allergic pada kulit saya
dulu2 saya pakai 1 brand ni
mula ok, lama2 pakai, gatal2 dekat situ ye, lepas tuh lama2 rasa pad dia macam kasar tepi2nya lalu melecetkan celah pehaku
lantas kita bertukar pada Intimate
nyata memberi kepuasan bergandaaaaaaaaaaa

oopss lupa nak cakap awal2
entry ini untuk wanita je

tapi dah habis type entry pon
buhbyee


lets klik !!

18 comments:

eyes143.. said...

kita pakai brand yg sma. gimme 5 :D

mEiZ SHA said...

hehehe
kite pon jarang kena tp kalau seklai kena..mau guling2 rasa..:)

SZ said...

hahaha

YanaMIB said...

ai fhm perasaan lu sis! kita pn jarang² dpt peot pain, tp bila time dia nk mengganas tu..perghhh rasa nak sepak muka sume org..hahaha~

ai pakai brand CNi..lalala~ =P

Dyna Yvonne said...

klo period pain saye minum sarsi botol mse 1st day period.dulu xpnh taw pon pasal ni.tp kbetulan dlm wanita hari ini ade doc advice pasal tu.so i got try lah.about a year da saye try.alhamdulillah.no more pain.hehe

lalink7 said...

kite still ngan kotex..hehehehe..awak kena slalu makan pain killer ek utk kurangkan rasa sakit..smoga perut tak sakit lagi nnt...minum air pnas ok..

sahromnasrudin said...

alamak...saya terhantar komen la hehehehe

☆aDihAys☆ said...

try la librese..haha..xreti eja..
selesa jgk..

perut tu kalo sakit tuam ngn air panas..tp xtaw berkesan ke x..

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

esok aku nak try intimate

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Ziarah buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

uuuhhhh Pampers Baby girl Dry Diapers.... adoiiii ni jenis ade wing kerrr...

eeemmm biasalah pompuan .... tak maulah nak kata apa.... makan pain killer aje ubatnyer....so hope jangan berlarutan memanjang....

sorry aku tertaip lahhhh... bila baca bebetul lelaki tak dibenarkan bacanyerrr....hanya untuk pompuan....adoiiiii

Puan aiNa Rahman said...

dah deliver nnti bole try pakai intimate..hehehhe

rATu kEBaYA said...

samalah kita lya...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. EEEEMMMM tak pernah kena tak tau lah sakitnya camner... tak maulah pakai intimate ni....aku tak sesuai pakai lahhh...

miss nina said...

uhuks.. sekali intimate ye lya?
sakit2 gini, banyak minum air suam rasanya lebih okay kot :)

oya said...

kalau sensitif susah la..how bout poison??try x..

makdara TERdiva said...

eh! kat situ x de toilet ke???
boleh tahan ke x tukar smpai 5 jam?? kalau akak 2 jam sekali tukar..mehla dtg toilet akak.. hiks!

Adeqq said...

hahaha. Entri sangat selambe. Eh, tapi intimate memang best la dear!

Nashays said...

intimate pantyliner..cap macam2 kartun..kejap pawerpaff, kejap twiti, musykil kadang nak pilih...Ngeeeee