Wednesday, December 1, 2010

ragam orang




aku adalah suka chatting
instead of, suka makan
keh keh keh

well, hari2 aku tanpa masuk chatting adalah membosankan
sebab dengan chatting aku dapat ramai kawan
ada yang dah betol2 best kawan sampai 3-4 tahun
dari kau bujang sampai dah kawen (melepas aku)
tapi tak ramai la yang aku betol2 kawan
ada la 5-6 orang je kot
yang lain2 tuh, mana ntah lesap

ingat dulu zaman mirc
uiks aku jarang join mirc dulu
masa sekolah, if curi2 p cc pon, aku selalu guna kampung chat
sebab ntah aku macam x bleh in dengan mirc gitew
kata org kampung. so haruslah kita berkampung chat
euuwwww

eh dan tiba2 aku tinggalkan zaman chat
atau lebih tepat, kampung chat itu
sebab lepas tuh, pakat layan ym
senang. sebab mostly member2 pon ym je

and suddenly, teringat kampung chat
so last few weeks kot, aku bukak la balik kampung chat
macam tak byk berubah lah admin dia
well kampung chat ni mudah, x payah sign in apa2 pon
just masuk web dia and masukkan nama id kau, apa2 lah nama kau nak letak
and "connect"
and kau boleh chat
and berderu2 lah manusia akan pm kau
serius kadang2 rasa pening
bukan apa. aku tak bleh in dengan budak2 punya chatters
sebab aku kan jiwa suka org tua. kah kah kah kah

and di sebabkan kampung chat ni bebas nak letak nama apa2
maka wujudlah nama2 yang kadang2 buat rasa nak gelak namblas harakat



abahnakmama: ape itu? nak mama?? nak mak kau kah.. or mungkin bini dia pon sekali chatting kot
abangnotyajarseks :wahh bagus ni. ada orang yang sudi nak ajar tau. tak payah !!!! aku dah tau. kah kah kah kah
abg-askar-nuck-pmpuan-gebu-tbm : see ! gila panjang id kau. gila "nuck" . tulis je la elok2 "NAK". besar2 gitu. agar mudah awek2 chatting nampak
abg37kl-rm500deal-4sportingGirl : bagus ni. lengkap pakej ok. gila berwawasan nih. cuma tempat je x dak. hahahahaha
abgpndiurut-dtph : oih gila jauh tapah ok. xpo omak den pandai ngurut

banyak lagi tuh pelik2. bukan pelik ok. orang nye mungkin x pelik. tapi kreatif fikir nama nak menawan aweks2





boy-12thun-hensem-kl : bagus ni. konfiden dia ensem. budak ni baru upsr xtau nak buek apo agak eh so chatting lah.
bulu_bontot : gila bodoh !!! erk apa kau xde kreatif lagi ke nak pilih nama


adui pening ok tengok nama kreatif orang2 ni
apa2 pon, lantak korang lah
yang penting jangan ganggu ai
mampuih ai x layan
duda kaya ai layan
hahahahahaah
pangggggggggggggggggggggggg


lets klik !!

18 comments:

Frodo Baggins said...

ada nama rambut cendawan dr romzey?


>>____<<

Dyna Yvonne said...

kih3...gua jarang layan chatting skang..klo chat pong kt fb jek..haha

klo zaman skola dulu gua stat chat kt mirc.f2 mse tu...haha...

eyes143.. said...

kasi link tuh. :)

n@D3iR@H said...

hahaha..mengong..mcm2 manusia ade, gatal masing2..~klu free add la ym akk...suke borak2 gak...

sahromnasrudin said...

as-salam..ada yang letak nama hantu pun ada kan? hehehehe

lalink7 said...

duda kaya lya layan? ahakss...high taste la u..hakhakhak..

/me pun suke mirc...dulu laa...tp skg xdah..

DrSinga said...

bongok nyaaaa...
bongok yang kreatip

Adii NakHeran said...

namanya adoi ai,,
ni mangkuk hayun samdol mana la perangai mcm lahanat gila,,,
apa pun keep smile ;)

Amy Syaquena said...

salam..

ada macam2 , yang letak name yang x senonoh pun ramai gak...

miss nina said...

macam-macam ragam kan Lya?
semoga kita kawan sampai bila-bila :)

☆aDihAys☆ said...

haha...
bahaye btol..
dlu suke la chat2 ni..
skrg rase blurr je nk chat..

oya said...

mata blink blink ke..

NONENG said...

BULU BONTOT MAK KAU.... HAHAHA

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah….

eeeemmmm nama mak bapak diorang puas pikir nak bubuh nama apa lahhh kat surat beranak mana diorang masih bayi....yang sesedapnya lah... sedap sebut baik maksudnya...

tapi bila tang chart tu anak diorang tukar plak nama yang jadi nama macam tu....

apo nak jadi lahhhh si bulu bon_t tu ye sedap sesangat ke nama tu...

Fahim 'n Alin said...

kah3... nama kau abang apa pula..ngeh3

eryThr0|\/|y(iN said...

lya.. ada ke bulu kat bontott?? hahahaha~

Ah Chik said...

macam best je!

Cik Mawar said...

hahaahah serius lawak..
kontang kanting ketawa nie.. hahaahaha