Thursday, December 23, 2010

seksaaaa




2 hari yang teruk
asek bersinnnnnnn je
nak tido seksa ok
hidung sebelah tersumbat
gejala hujan lah ni
kene hujan lagi
lepas tuh dengan SENGAJA nya main hujan
elok2 malam kelmarin hujan, kemain cantik aku sadai kaki kat air hujan yg turun dari atap tuh
kau ingat snow ke??





gini lah rasanya ye
minyak angin apek tua Siang Pure Oil jadi peneman
rasakan hari2 tido awal
nama je masuk bilik tdo awal
lepas tuh bukan bleh tdo
sengsara ok hidung kene block ni
susah nak nafas hoihh

mintak2 malam ni hujan lagi
aku nak sadai apa plak kat air hujan nanti
hohohohoo
lempangggssss

lets klik !!

9 comments:

sahromnasrudin said...

kne byk amik vitamin C tau....

lalink7 said...

kite suke ujan...
jgn merintih pada ujan ye..
ujan ini rahmat kite yang nakal nie slalu main ujan...

Dyna Yvonne said...

cian nye.
panadol soluble plis.haha
betul ke gua eja.

oya said...

mmg sengsara hidung lagu tu...
hujan sedap tido tp x leh tiod bz ngn hidung..

Nerzhul said...

get well soon. :D

maCy said...

aloh sian byk cndol ni.. cpt2 sihat syg :)

Fahim 'n Alin said...

musim christmas mmg mcm ni..hehe



aku dah 6 hari. tension. rhinovirus punya kerja mmg x boleh d maafkan.



ha g sedut dgn vakum!

Kasim Ahmad said...

semoga cepat sembuh.. :)

Afzainizam said...

★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
maaf bebanyak dahhhhh......

wooooo tu lah main lagi hujan kan dah selesema..... bersin-bersin santai lah tu....

ade plak ko promote minyak angin Siang pure oil sapu kat hidung adoiiii pedih lubang hidung