Friday, December 31, 2010

turun dan naik sepanjang 2010







ceah macam ke artis kan nak ada up and down
pftttt.. macam rancangan melodi pon ye gak
kuikuikui

up in 2010

honestly, memang x banyak yang up pon tahun ni. memang boleh list kot. kalau bab downs tuh, hah memang tak cukup kertas kajang kalo aku nak tulis.

antara yang up yang aku ingat adalah masa first quarter of 2010, yang dah confirm keje kat tempat skrg ni and bos naikkan gaji banyak jugak ! weuuuuuu

pastuh, my bff wedding. ada kat entry ni. pastuh dia pon dah selamat dapat baby last 2 weeks. baby boy ok. tapi sampai sekarang tak pegi tgk lagi sbb tak tau dia dah balik melaka ke belom.

pastu penutup 2010 ni, aku naik pangkat plakkkkkkkkk. pastu dengar2 cite manager nak diskusi dengan bos nak naikkan gaji plakkkkkkk.. dah la aku dah rancang2 next year aku nak blah dari co. ni, pastu tiba2 kau naikkan pangkat plak ekk. hampes. takpe itu rezeki namanya



down in 2010

hah bab down ni memang banyak

- pembukaan 2010 je dah malang. excident masa januari bape ntah. bangsat punya kelly ng. ada entry kat sini.

- selang sebulan pastuh,mak aku pulak excident. ni yang excident berantai, yang hentam bontot tuh. kesudahan nak dekat sebulan waja dok bengkel, pastu kasi ubat, tukar waja jadi waja purple. kuikuikui

- down yang paling byk adalah aku banyakkkkkkkkkkk mintak keje tapi jadah haram 1 pon tak dapat. gila malang kau 2010!!

- down yang paling tak best, adalah tak dapat2 cinta hati 2010 ni. ntah bila nak dapat???

- paling best adalah, aku ada double chin. wakakakakakaka. kau ado?


ni comel takpe gak, dapat ke aku, pitammmmmmmm

- pastu hal family plak, kesihatan baba yang kurang memberangsangkan masa first half of 2010. yang kene demam lama2 tuh, pastuh tiba2 kene TiBi, pastu kene potong half kaki dari area jari sampai half of tapak yang kita pijak tuh. pastu lately ada gout plak. so bila gout, kaki tuh macam bengkak sket. nak jalan2 sangat tak boleh. bagus gak tuh, kalo tak, hari2 nak mengadap office je, padahal diri belum betol2 sihat. degil btol. bapak sape tuh??


azam saya untuk 2011 !!!

hurm malas buat azam banyak2. sebab last year memang hancur azam aku. cibais
azam tahun 2011 ni senang je, aku nak simpan duit tiap2 bulan ada la dalam RM*&^ untuk kahwin !!! wakakaka. tak kesah lah calon xde ke apa ke. yang penting simpan je. kang kalau ada calon senang kan, duit da ready. wakakaka. kalau xde calon pon takpe, duit tuh boleh buat p holiday. wahhhh senang btol azam ni. tak penat mental, ready duit saving je tiap2 bulan2. keh keh keh

kalau buat azam nak kurus bleh???

uwerkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

muntah aku ! ni tak payah azam pon memang kau tak nak buat, ada hati nak berazam. lempang diri sendiri laju2

hikhikhik

so, goodbye 2010 and welcome 2011

hope for many happy returns in 2011

lets klik !!

10 comments:

Cik Mawar said...

azam nak saving tu den sokong
skrg...duit semua jadi punca..
so biarlah punca jgn dtg dari kita
saving penting
cayouk cayouk cik Lya...semoga
tahun mendatang lebih membahagiakan
jua ditemukan jodoh,.,amin
@_^

YanaMIB said...

wah masing² ada up and down tersendiri..huhu..hope tahun 2011 is much much better than 2010..aku pn tgh cari keje kt tpt len..isk..ssh tol dpt keje skrg =_=

tahniah wuii dpt nek pangkat..aku dtg melaka ko lanje nando's tau..wahaha siap spesifik mtk lanje apa...=P

Mimis said...

Kite pun berazam macam2 gaks.. tp haram tak tertunai pun.. huhu..

Anyway.. HappY New year

Dyna Yvonne said...

nek pgkt?wah.i like.hehe.
all da best 4 2011.
epy new year cik lya.
>_<

☆aDihAys☆ said...

alaaa..bestnyer..
nk keje jgk..
nk smpn duet kawen jgk...

Nashays said...

lya, dapat dabel chin tu pencapaian yg balik dasat tuh...ahahaaa

Heidi Shafiq said...

well here it's come 2011.. we are not just getting older.. but we will getting better n stronger n greater.. :)

Fahim 'n Alin said...

gua x suka azam2. nati gua mesti buat yg sebaliknya. hoiy lawa gambo 1st 2

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sib bek sy takde adik lelaki bujang..kalau tak,leh kenalkan dengan awak ya hehehehe

lalink7 said...

semoga tercapai...wishlist untuk perempuan 2011 kebanyakan adalah kurus lah..same le kitee..mari azam smpai berjaya..hehe